2777
2789
عنوان

همه زندگی یه خانم رو ظاهرش تعیین میکنه باقیش شعاره

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 35 پست
اره عزیزم فقط اینجاستخیابونا رو نمیبینینحوه کار پیدا کردنا رو نمیبینی انتظارات اقایون رو نمیبینیظاهر ...

نه عزیزم .با تموم بی احترامی ای ک کردی .ما کور نیستیم .

تلاش کن تا به ی جایی برسی و برمبنای جایگاه و دانش و موقعیتت بسنجنت .

میدونی مشکل چیه؟؟

همه زندگیتون به توجه اقایون خلاصه میشه .

تلاش کن مستقل شی تا ببینی چطور میفتن دنبالت

نه عزیزم .با تموم بی احترامی ای ک کردی .ما کور نیستیم .تلاش کن تا به ی جایی برسی و برمبنای جایگاه و ...

تو از کجا میدونی نیستم؟ هم خودم هستم هم دخترای خیلی سطح بالاتر از خودم رو دارم میبینم

فکر کنم شما تو این موقعیت نیستی فقط یه چیزی شنیدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو از کجا میدونی نیستم؟ هم خودم هستم هم دخترای خیلی سطح بالاتر از خودم رو دارم میبینمفکر کنم شما تو ...

از کجا میدونی نیستم؟؟

خداروشکر خودم جایگاه شغلی خوبی دارم .از لحاظ مالی هم تونستم به حدی برسم‌ک‌شاید خیلی ها نرسیدن.

امیدوارم شماهم روزی به جایگاه بالاتر از من برسی در حدی ک اقایون محترم ارزوی اینو داشته باشن ک کنارتون قدم بردارن .

ما اینجا نیستیم ک فخر بفروشیم.فقط باید تحربیاتمون و در اختیار هم بزاریم

از کجا میدونی نیستم؟؟خداروشکر خودم جایگاه شغلی خوبی دارم .از لحاظ مالی هم تونستم به حدی برسم‌ک‌شاید ...

شما فقط فکر کردی درد ما شوهره و دنبال کوبیدنی نمیخوای بفهمی اصلا هدفت نفهمیدنه

نمیدونی کسب و کار شما با تایید مردم جون میگیره 

همین اقایون به عنوان رئیس و همکار و دوست و آشنا نیازن برای ارتقای شما

و نه تنها مردها بلکه خود زن ها هم فقط ظاهر شما رو میبینن

خیلی فرقه بین موقعیت ها فرصت ها و اعتماد به نفسی که نصیب یه سفید چشم رنگی حتی بی سواد میشه با کسی که درس میخونه ولی زشته کار میکنه ولی زشته 

و در نهایت ما داریم تو یک جامعه زندگی می‌کنیم و ارزش گذاری ها روی ما تاثیر دارن معلومه که چیزی که در جامعه ارزشه و مردم مهم میدونن و چیزی که نشانه ضعفه و باید حذف بشه خیلی ما رو تحت تاثیر قرار میده 

شما هم اگر قیافه نداری و از نظر خودت موفقی کاش سعادت اینو داشتی یه بار ورژن زیبای خودت رو هم زندگی کنی تا تفاوت رو متوجه بشی اگر هم قیافه داری که پس نفست از جای گرم در میاد حالیت نیست چی میگم