2777
2789
عنوان

همه زندگی یه خانم رو ظاهرش تعیین میکنه باقیش شعاره

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 35 پست
طرز فکرت تعیین میکنه ارزشت و به چی بدونن

باز از این شعارهای مسخره

دنیا طبق ذهنیت ما نمیچرخه اصول خودش رو داره 

ضعف و قدرت و ارزش ها واقعی و ملموس هستند وگرنه اگه قرار بود به انتخاب ما باشه یه فلج میگفت من از افراد سالم ارزشمندترم همه دم خونش صف میکشیدن برای خواستگاری که از دستش ندن چون خودش ادعا کرده اینجوریه

تحصیل کرده میگفت تحصیلات مهمه

خوشگل میگفت خوشگلی مهمه 

زشت میگفت اخلاق مهمه

اینجوری همه دخترا باید موقعیت یکسان می‌داشتند تو همچین چیزی میبینی؟ از تخیلاتت بیا بیرون دنیای ما دیزنی نیست بعضی ارزش ها خیلی ریشه دارند در تاریخ و غریزه و تغییر هم نمیکنه حتی اگه خودتو بکشی هر کی سلامت و زیباییش بیشتر باشه برندس 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا موافق نیستم اصلااجای ما اگر دختر تحصیلات و شغل داشته باشه نگاه خاصی بهش میکنند تا خوشگلیش

اون نگاه جنسش متفاوته و در مجموع به اندازه خوشگل بودن ارزش نداره و به اون اندازه حس خوب و دستاورد مفت برات تولید نمیکنه

همین شمایی که اینطور میگی اگه بهت حق انتخاب بدن دوست داشتی از بازیگران افسانه ای و زیبای هالیوودی باشی یا یاسمن مقبلی با اون قیافه؟ 

اون نگاه جنسش متفاوته و در مجموع به اندازه خوشگل بودن ارزش نداره و به اون اندازه حس خوب و دستاورد مف ...

هیچکدوم من تنها هدفم اینه تو شغل خودم بهترین باشم و تلاشمم اینه 

همه ادمای اطرافمم در تلاش برای موفقیت هستن تا زیبایی و خوشگلی

محیط زندگی من خداروشکر ادما دنبال پیشرفتن تا این چیزا

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

دقیقا.فقط اینجا طرز فکر کالا گونس

اره عزیزم فقط اینجاست

خیابونا رو نمیبینی

نحوه کار پیدا کردنا رو نمیبینی 

انتظارات اقایون رو نمیبینی

ظاهر پرستی مردم رو نمیبینی

فطرت آدم ها و غریزه هورمونیک رو نمیبینی

کسی که نخواد ببینه نمیبینه توضیح بی فایدس برای دخترای بیچاره ای میگم که تاپیک میزنن من که خوبم خوش اخلاقم اصیلم تحصیلاتم خوبه چرا کسی تحویلم نمیگیره خواستم چشم انتظار خواستگار و احترام مردم تو واقعیت نباشند مردی هم که برای موقعیت بیاد باز پول زنشو رو بر میداره میبره خرج دختر خوشگل میکنه جبر دنیا همینه فقط خوشگلی برای زن جوابه

نه از وقتی فاتحه این جامعه رو خوندم که دیدم داخل یه داروخونه همه دخترا خوشکلن و اکثرا چشم رنگی دیدم ...

کاش اینایی که خودشون رو به نابینایی زدند اینو بخونن که نگن کو کجا ما که ندیدیم

تو هر شغلی برای کسب درامد باید خوشگل باشی حتی اگر بی ربط باشه

مردم حتی مطب پزشک زن زیبا ولی بدون مهارت بیشتر میرن تا یه خانم پزشک که داف نیست و خیلی خودمونیه 

برو پیج های اینستا رو نگاه کن ببین خانم های تحصیل کرده چجوری دارن بازار گرمی میکنند با خوشگلی و ادیت و س.ک.س.ی بودن کلا سر و ته ماجرا فقط به خوشگلی می‌رسه 

من با این خانم تا حدودی مخالفم امروز سلمانی بودم حرف در خصوص زن گرفتن بود صحبت سر این بود زن گرفتن فایده نداره و مرده با دوتا بچه اگه عقل الان رو داشت زن نمی‌گرفت 

چرا این مرد اینو میگه به نظرتون؟ چرا از ما پسرا انتظار ۱۴ سکه و چی و چی دارید وقتی ۵۰ میلیون میشه یک انگشتر ۵ گرمی و برخی زن ها اگه براشون حتی این انگشتر رو نگیری ولت نمیکنن و تا آخر عمر میگن دختر فلانی دختر فلانی 

یکمم بببینید برخی هم جنس های خودتون چکار کردن که آش اینقدر شور شده که مهریه رو از عندالمطالبه کردن عندالاستطاعه

سلام ربطش توی عمق متن مشخصه چرا ازدواج کساد شده

منظورم اینه همین الان هم که به هر دلیلی ازدواج کم شده باز اون درصدی که میرن خواستگاری هرگز به اصالت و تحصیلات دختر کاری ندارند فقط دنبال قیافه هستید و رنگ پوستش سفید باشه چشماش رنگی باشه یا کلا فیسش خوشگل باشه اصلا مهم نیست کجاها رفته چی کار کرده یا بی سواده چون ارزش زن به زیباییشه

از طرفی ازدواج کم شده ولی امار دوستی و روابط خارج از ازدواج بالاست باز کسی با دختر زشت یا خیلی از معمولی ها رل نمیزنه یکی رو میخوان داف باشه چون بعضی دخترا فکر میکنند چون خوش اخلاق و موفقند مردها میتونن دوستشون داشته باشند ولی مردها فقط به تخت خواب کار دارن نه چیز دیگه

کاش اینایی که خودشون رو به نابینایی زدند اینو بخونن که نگن کو کجا ما که ندیدیمتو هر شغلی برای کسب در ...

ولی یه اشتباه بزرگ ادمها رو باید از روی مهارتشون قبول کنن خوشکلی اون دخترهای داخل داروخونه به چه درد من میخوره وقتی مهارتی ندارم واسه همین میگم فاتحه اون جامعه رو باید خوند چون یه مشت ادم بی مهارت میان سر کار که باعث میشن چیزی پیش نره