2777
2789
عنوان

دوباره دعوا‌کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 60 پست
مسکه ماشین میره خودش میترسم کار دستم فلان بشه..تو راننده نیستی متوجه نمیشی چقدر فرمون میره براخودش

چقدر پیاز داغشو زیاد کرد😅خب بگو سوارنشو یه مدت پیاده برو سرکار تا پول دستت بیاد

ولی بازم میگم اگه مطمعنی طلاتو برمیگردونه بفروش هم اون بنده خدا غصه نخوره هم شما اوقت تلخیشو نبینی و عصبی نشی

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره خیلی سخت شده...خدا لعنت کنه باعث بانیشو

آمین

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

من کلاس میرم برااریشگری.یه ۹تومنی میخام..میکه بفروش خودتم برو بقیه شو.کاریادبکیری

موفق باشی عزیزم

خودش برای ماشین چقدر گفته لازم داره؟گوشوارت چقدر میشه؟

چقدر پیاز داغشو زیاد کرد😅خب بگو سوارنشو یه مدت پیاده برو سرکار تا پول دستت بیادولی بازم میگم اگه مط ...

من فکر‌میکنم راستشو‌نمیکه.درد من اینه.هرچند میدونم وصگضعیت خودمون‌جیه.ولی ته دلم میکه جریان چیز دیگه ایه

نمیدونم میخاد مخ منو بزنه جیه...هیچ کاردیگم بلد نیست بره شفل دومی جیزی اخه.

کاش حداقل راستشو بگن ک پولو برای چی میخوان

من فکر‌میکنم راستشو‌نمیکه.درد من اینه.هرچند میدونم وصگضعیت خودمون‌جیه.ولی ته دلم میکه جریان چیز دیگه ...

درد همینه دیگه،همینجاش مشکل داره ک راستشو نمیگه بهت وگرنه بقول شما،خودتم از وضعیت زندگیت خبرداری،بهترمیدونی لازمه طلا بفروشی یانه

۳۰نومن گوشوارمه.حداقل ۱۰تومن ماشین..ک البته ماشین ببیری خدا عالمه ک‌چجوری بشه

وای حیفه اینطوری،شما سرجمع ۱۹/۲۰تومن لازم داری ظاهرا،۱۰تومن باقی موندش خورده بشه واقعا آدم دلش میسوزه حیف میشه پول،وضعیتم طوریه ک با ۱۰تومن نمیشه طلا خرید ک حیف نشه

درد همینه دیگه،همینجاش مشکل داره ک راستشو نمیگه بهت وگرنه بقول شما،خودتم از وضعیت زندگیت خبرداری،بهت ...

بهشم گفتم ک تو بدهی داری..مشکل جای دیکه س هیجی نمیگه.گفتم تا راستشو‌نکی  منم طلا نمیدم...اونم هوف کشید سرشو‌تکون داد

ن دیکه نمیرم..پول ندارم دیکه.بش کفتم فکر کلاسامو کن گفت کوشواره بده

میخواد با لاپوشونی کلاسات ی چیزیم گیرخودش بیاد عجب😅