2777
2789
عنوان

دوباره دعوا‌کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 60 پست
بهشم گفتم ک تو بدهی داری..مشکل جای دیکه س هیجی نمیگه.گفتم تا راستشو‌نکی منم طلا نمیدم...اونم هوف کش ...

ای بابا،خب اگه بدهیم داشته باشه چرا راستشو نمیگه آخه دیگه دورازجون نمیخوای گردنشو بزنی ک

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زبون‌نفهمه...اعصابم بهم ریخته

آروم باش عزیزم این بحثا توهمه زندگیا هست اعصاب خودتو خورد نکن گلم درست میشه،توکل کن به خدا

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

ای بابا،خب اگه بدهیم داشته باشه چرا راستشو نمیگه آخه دیگه دورازجون نمیخوای گردنشو بزنی ک

کلا همینحور ادمی هست.نمیکه هیچی....من سرهمین کاراش بی اعتمادم.دل چرکیم هرچند مامانم خودشو میکشه برا دامادش. از شدت خوبیش.ولی اینکه میکه قرارنیست ریز بریز کارامو بهت بگم بدونی دلمو‌ چرکی میکنه

همون دیکه...قشنگ یه جیزی ته دلم‌میکه نفروششون..این بارجندمه پیله میکنه منم کم نمیارم جلوش.

شما بهتر از زندگیت خبرداری اگه ته دلت راضی نیستو میدونی پولت حیف میشه وطلات میره خب نفروش همچنان کم نیار محکم باش،بگو ماشینتم ب خودت مربوطه

مث پدرشوهرمه اونم تا ماشینش خراب میشه میاد سروقت مادرشوهرم ک قرض کن یابهم پول بده ماشینمو درست کنم

آروم باش عزیزم این بحثا توهمه زندگیا هست اعصاب خودتو خورد نکن گلم درست میشه،توکل کن به خدا

عزیزم...خدا لعنت باباش کنه...خدا لعنتش کنه...اسیبی ک اون زده بهمون ...بچه هاشو انقدر تودار بزرگ کرده..همه شون همینن..تازه جاریام‌میکن وضعیتت تو بهتره ماها ک نمیفهمیم چیکارمیکنن اینا

کلا همینحور ادمی هست.نمیکه هیچی....من سرهمین کاراش بی اعتمادم.دل چرکیم هرچند مامانم خودشو میکشه برا ...

کاملا حق داری هرکسیم جای شما بود همین حس رو داشت،مادر پدرا ک جونشونم میدن برای داماداشون چون از بیرون دارن میبیننشون،ولی این ماییم ک روی واقعیشونو میبینیم و داریم باهاشون سروکله میزنیم

عزیزم...خدا لعنت باباش کنه...خدا لعنتش کنه...اسیبی ک اون زده بهمون ...بچه هاشو انقدر تودار بزرگ کرده ...

کاملا حق میدم بهت درکت میکنم خیلی اخلاق بدیه،من بابام یکم اینجوریه🥲

شما بهتر از زندگیت خبرداری اگه ته دلت راضی نیستو میدونی پولت حیف میشه وطلات میره خب نفروش همچنان کم ...

همین دبکه امروزم بهش گفتم هربار سرخرج کرد پول نصیحت کردم گوش نداپی..الان گیر افتادی اومدی سراغم؟نمیدم.

مرغو خروس چه نیازمونه؟ولی بسکه عشق مرغو اردک داره ببینی چی درست کرده..همین هست حیاطمون مث باغه.هرچی میکفتم نخر اینا خرج داره...گوش نمیداد هرکاه یککیسه یزرک‌خوراک‌میخرید یکونیم.امروز گفتم نمیخریدی خب..پولشو پس انداز میکردی..میکه گوشتشو‌میخوری خب..گفتم من راضی تر بودم به مرغ یخی.تا اینک بری اینجوری خرج کنی.

کاملا حق میدم بهت درکت میکنم خیلی اخلاق بدیه،من بابام یکم اینجوریه🥲

بخدا همین الانشم مادر شوهرم‌نمیفهمه داره جیمار میمنه شوهرش...دراین حده..خب اینام یادگرفتن دیکه...بهش گقثفتم یکبارم بیابشین بکو بیا این کارت فلان قدر پول توشه...برو خرج‌کن..جرا فقژ موقع بی پولی یادت میفته زن داری

کاملا حق داری هرکسیم جای شما بود همین حس رو داشت،مادر پدرا ک جونشونم میدن برای داماداشون چون از بیرو ...

اره خب جرا نگه؟..همیشه بهش میگم ادمی پنهان کاری میکنه ک‌زیرابی میره...وگرنه جرا پنهانکاری...میکه اخه مدوم‌مردی میاد ریز بریز کارشو ب زنش بگه...هرپولی ک‌قرض بدم یا قرض بگیرم چرا باید بدونی

همین دبکه امروزم بهش گفتم هربار سرخرج کرد پول نصیحت کردم گوش نداپی..الان گیر افتادی اومدی سراغم؟نمید ...

ای وااای چقدر ولخرجههه مرغو خروس میخواد چیکار آخهه

کاش یکم حرف ماروهم گوش میکردن میفهمیدن ک ضرر نمیکنن

بخدا همین الانشم مادر شوهرم‌نمیفهمه داره جیمار میمنه شوهرش...دراین حده..خب اینام یادگرفتن دیکه...بهش ...

آره دیگه ب باباشون رفتن یاد گرفتن فکرمیکنن دارن راه درست رو میرن

همین دیگه اکثر مردا همینن

اره خب جرا نگه؟..همیشه بهش میگم ادمی پنهان کاری میکنه ک‌زیرابی میره...وگرنه جرا پنهانکاری...میکه اخه ...

بگو چون من شریک زندگیتم شاید یه وقت داری راه اشتباهی رو میری دوتاعقل بهتر از یه عقله شاید بتونیم با مشورت جلوی ضرر رو بگیریم،بگو پس موقع ضرر بالا آوردنت هم نیا ب من نگو پنهون کن ضرراتو