2777
2789

سالمه بچه طلاقم با مامانمم شرایطمون خیلی بده مامانم مریضه شرایط مالیمونم افتضاحه گفتن سن فرهنگیانو افزایش میدن به ۳۰ ولی هنوز قطعی نیست چون رئیس جمهور باید امضا کنه هنوز هیچ خبری نیست از طرف دیگه میگم ول کنم برم سر کار کارم باید برم تو فروشگاه زنجیره ای کار کنم ک فشار زیاده و باید تا اخر عمر کارگر باشم نمیدونم چ کنم استرس ب حدی رسیده ک دستو پام میلرزه دیگ نمیدونم چ کنم کمکم کنین از یه طرفم درس خوندنو دوست دارم ولی چند سال پیش باز ب خاطر شرایطم نشد الانم اینجوری😭

همسر عقدی ناصرالدین شاه(شاه شهید)🖤😔

سر هرکاری میتونی برو یه پولی تو جیبت باشه با اون پول یه مهارت خوب یادبگیر بتونی شغلت رو ارتقا بدی . هروقت فرهنگیان قطعی شد بشین براش بخون.وگرنه یه رشته دیگه انتخاب کن و کار کن و درس بخون

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

بنظرم برو سر کار یکم شرایط اقتصادیت و حال روحیت بهتر بشه بعد شروع کن درس خوندن

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام خودکشی اصلا راه حل نیست صدها نفر میشناسم کارگری کردن و درسشون خوندن و موفق شدن .

شما کارتون شروع کنید وبرای کنکورهم بخونید .اصلا فکر نکن تا آخر عمر همینه وضعت کم کم بهتر میشه با امیدوتلاش

برو کمیته امداد به اسم خودت یا نشد مادرت وام خود اشتغالی بگیر بیار یه مغازه کوچیک بزن ،سوپر مارکت بزنی که خود شرکتا برات جنس میارن یا هم روسری جورابی چیزی بزن و مشغول شو هم براخودت کار کردی هم کلی توش وقت داری درست هم بخونی هم ازین مشکل مالی درمیایید

۵ ماه تا کنکور فرهنگیان مونده اخه

خب برای سالهای بعد میخونی.چرا انقدر فکرت محدوده.بعدم کلی رشته دیگه هم هست که میتونی بخونی.برای موفقیت فقط یه راه پیدا کردی؟ طرز فکرت 0 و 100 هست

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
برو کمیته امداد به اسم خودت یا نشد مادرت وام خود اشتغالی بگیر بیار یه مغازه کوچیک بزن ،سوپر مارکت بز ...

من قبلا رفتم برا وامش شرایطش خیلی سخت بود ضامنم نداشتم خب بی خیال شدم‌اومدم خونه

خب برای سالهای بعد میخونی.چرا انقدر فکرت محدوده.بعدم کلی رشته دیگه هم هست که میتونی بخونی.برای موفقی ...

اره خب سنم بالاست من دیگه میدونی ممکنه سال بعد بگن نه سن همون ۲۴ باید باشه هی قانونارو عوض میکنن

سر هرکاری میتونی برو یه پولی تو جیبت باشه با اون پول یه مهارت خوب یادبگیر بتونی شغلت رو ارتقا بدی . ...

موافقم

اینا ۲بار دیگه هم میخاستن سنو ببرن بالا لغو شد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اره خب سنم بالاست من دیگه میدونی ممکنه سال بعد بگن نه سن همون ۲۴ باید باشه هی قانونارو عوض میکنن

خب این دیگه از دست تو خارجه . امسالو بخون شد که شد نشد سالای بعد.سال بعد هم شرایط سنی نشد یه راه دیگه پیدا کن .فقط همین یه راه که نمونده.

فعلا برو سر کار. فروشگاه زنجیره ای خیلی خوبه که. یه کدت برو بیکار نشین. همه سر کار سختی تحمل میکنن فک کردی اسونه پول دراوردن. فعلا برو مننتظر فرهنگیان نباش چند ماهت از دست میره اگه اوکی شد سال بعد بخون

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

من قبلا رفتم برا وامش شرایطش خیلی سخت بود ضامنم نداشتم خب بی خیال شدم‌اومدم خونه

اینکه فقط بشینی منتظر بمونی خودتو اسیر کردی چون استرس و حرص و جوش نمیزاره درست هم بخونی برو سر کار پاره وقت حداقل

مثلا فروشندگی چیزی

خب این دیگه از دست تو خارجه . امسالو بخون شد که شد نشد سالای بعد.سال بعد هم شرایط سنی نشد یه راه دیگ ...

اره راه زیاده ولی دهن و امکاناتم محدوده گیر دادم ب فرهنگیان احساس میکنم فقط اون راه نجاتمه چون هم درس میخونم هم همزمان شغل دارم 🥲