2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بقول دختر دایی ام من یک دختر ادایی ام 😅خیلی روتین دارم بگو چی داری چی خریدی بگم چکار کنییا اگه روتی ...

هیچی صبح ها صورتمو با شوینده میشورم بعدش یه کرم آبرسان میزنم

اینا که تموم افتضاس چجوری استفاده میکنی

چرا افتضاح؟ 

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری

هیچی صبح ها صورتمو با شوینده میشورم بعدش یه کرم آبرسان میزنم

خیلی کمه 

واقعا کمه 

من الان کار دارم لایک کن یا ریپلای من بیام حتما جواب میدم سرم شلوغ ببخشید 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

چنده؟

هفتصد هزار

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری

اکثر جوش ها دلیل داخلی دارن

مثلا بخشی از جوشای من هورمونی و بخشیش بخاطر کبد چربه

اول مطمئن شو دلیل داخلی نداره بعد دنبال روتین پوستی باش گلم

ضمنا جوش خوبه، کسایی که پیگیر سلامتیشون باشن به محض اینکه ببینن یه قسمتی از بدنشون دائمی جوش میزنه پیگیری میکنن و علتشو میفهمن

خال هم مثل جوش نیاز به پیگیری داره! 

و اینکه جوش آلودگی های داخل بدن رو هم تخلیه میکنه، یکی از راه های کم کردن جوش کم کردنه عفونتها و آلودگی های داخل بدنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من تو اوج بلوغ صورتم صافه صاف بود هیچ جوشی نمیزدم الان که ۳۳سالمه تازه یادش افتاده جوش بزنه🤕

من تو ۱۲سالگی به سن تکلیف رسیدم تا ۱۶سالگی صورتم صافه صاف بود الان دوساله صورتم پراز جوشه

من خودم صورتم چربه ولی کم جوش میزنم 

شوینده پوست چرب ویتالایر

تونر وست چرب ویتالایر

سرم ابرسان ویتالایر

کرم مرطوب کننده پوست چرب نو اکنه

نیسینامید مارگریت

ضد تفتاب ۵۰ درصد ووچه / ضد افتا ۲۰ درصد لافارر

وگر جوش میزنی من قبلا از سرم ضدجوش راکوتن استفاده میکرد خیلی خوب بود

ارزو های بزرگ ،