2777
2789
من تو اوج بلوغ صورتم صافه صاف بود هیچ جوشی نمیزدم الان که ۳۳سالمه تازه یادش افتاده جوش بزنه🤕

آزمایش و سونو انجام بده، ما جوش الکی نداریم

البته ممکنه مربوط به تغذیه هم باشه، مثلا مصرف زیاد فست فود یا قند مصنوعی باعث زیاد شدن جوش میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اوه خب تو از من بزرگتری جوش های من برای سن بلوغه ۱۸سالمه

۱۸ سال روتین خاصی لازم نداره همون آبرسان و مرطوب کننده کافیه حالا کنارش یه ضد جوش هم میتونی بزنی که جاشون نمونه

دست خدا بالاترین دست هاست🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۱۸ سال روتین خاصی لازم نداره همون آبرسان و مرطوب کننده کافیه حالا کنارش یه ضد جوش هم میتونی بزنی که ...

جاشون مونده باید ترمیم کننده هم بگیرم کنار ضدجوش بدجور جاشون مونده😭😭

کرم شیر الاغ که صورتتو گج دیوار میکنه با رد سفیدیش😬

نه خیلی خوبه صورت رو نرم و مخملی وسفید میکنه. من سبزه ام واقعا پوستمو سفید میکنه. 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

جوش های من بلوغیه

خب اگر مربوط به بلوغه کاریش نداشته باش، فقط حواست به تغذیت باشه، روتین پوستی نمیتونه هیچ جوشی رو دائمی از بین ببره

راهی که بقیه رفتن و نتیجه نگرفتن یا موقت نتیجه گرفتنو نرو، از الان برو سراغ اصلاح سبک زندگی اونوقت خودت میبینی که چقدر از اونایی که دنبال روتین پوستیو دکترو پوستو این چیزا هستن جلوتری

17 سال رژیم لاغری گرفتم ولی همیشه درگیر چاقی بودم، دوماهه رژیم هورمونی گرفتم، وزنم اومده پایین، پوستم خوب شده، پف بدنم خوابیده و سایزم کم شده، پریودم خیلی اوضاعش بهتر شده و ...

اگر 17 سال پیش میفهمیدم علت چاقیم هورمونیه و ربطی به پرخوری نداره انقدر عذابه بی نتیجه نمیکشیدم! دلیلشم گوش دادن به حرف آدمایی بود که سواد درستی در این مورد نداشتن و همه چاقی هارو به پرخوری ربط میدادن، در حالی که فقط 2 درصد چاقیا بخاطر پرخوریه! پوستم همینه، سالها محصولات پوستی استفاده کردم انگار نه انگار ولی الان بدون روتین پوستی پوستم خیلی بهتر شده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم