2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آزمایش و سونو انجام بده، ما جوش الکی نداریمالبته ممکنه مربوط به تغذیه هم باشه، مثلا مصرف زیاد فست فو ...

گفتم شاید تنبلی تخمدان و مشکلات رحمی داشته باشم یا از کبدم باشه یا حتی از هورمونام همه آزمایشارو انجام دادم سونوام دادم همه چی نرمال بود همینکه علتشو پیدا نمیکنم خیلی عصبیم میکنه

گفتم شاید تنبلی تخمدان و مشکلات رحمی داشته باشم یا از کبدم باشه یا حتی از هورمونام همه آزمایشارو انج ...

تغذیت اوکیه ؟ استرس یا اضطراب نداشتی؟در معرض آلودگی شدید نبودی؟ 

اینکه آزمایشات خوب بوده خیلی خوبه،اینجوری راحت تر میتونی کنترلش کنی

من الان یکی از خال هام گوشتی شده،اولش خیلی بیخیال بودم، تا اینکه یکی از فامیلامون فهمیدیم سرطان داره،دکتر بهش گفته بود اگر گوشتی شدن فلان خالی که داری رو پیگیری کرده بودی دو سال پیش می‌فهمیدی سرطان داری!! الان منم می‌خوام برم گوشتی شدن خالمو پیگیری کنم ببینم برای چیه!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تغذیت اوکیه ؟ استرس یا اضطراب نداشتی؟در معرض آلودگی شدید نبودی؟ اینکه آزمایشات خوب بوده خیلی خوبه،ای ...

تغذیم جوری نیست که مثلا بخوام تو مصرف چیزی زیاده روی کنم رفتم دکتر یه دوره قرص داد بهم خیلی خوب شد ولی خب مصرف قرصم که تموم شد کم کم برگشت باز مخصوصا نزدیک پریودی خیلی زیاد میشه 

ان شاالله که چیزی نیست عزیزم خوبه که پیگیری میکنی