2777
2789
منم برای طول سرویکس میخوام برم.خیلی مضطربم

نه اصلا نگران نباش چیزی خاصی نیست 

ولی طول سرویکس خیلی مهمه از سونوی واژینال هم دقیقتره 

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه به دکترم گفتم شکمی برم گفت نه اون دقیق نیس.مشکلی هم برات پیش نمیاد نگران نباش

هرچی خودت میدونی.اگه به دکترت اعتماد داری انجام بده.من نمیدونم تجربه خودمو گفتم بهت.

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻
خب شکمی ۳۰ بود گفت دوهفته دیگه برو واژینال که دقیق تره

بازم از دکترت بپرس تو این جور مواقع که میخوایی کاری رو انجام بده بعضیا میگن مشکلی نیست بعضیا میگن نکن بازم باید از دکترت بپرسی خیالتو راحت کنه.نظرات دکترا باهم فرق داره.شاید اروم انجام بده و توی این کار خیلی خبره باشه.انشالله مشکلی پیش نمیاد برات

بازم از دکترت بپرس تو این جور مواقع که میخوایی کاری رو انجام بده بعضیا میگن مشکلی نیست بعضیا میگن نک ...

به دکتر پیام دادم گفتم اجازه بده سونو شکمی انجام بدم.گفت باید اندازه دقیق رو با واژینال بررسی کنیم تا اگه کوتاهه سرکلاژ بشی

خدایی نکرده برای بچتون اتفاقی افتاد؟

نه من انجام ندادم واژینال رو توی دوره بارداری.دکترم اجازه نداد.گفت حتی حق معاینه هم نداری.هرمشکلی پیش اومد مثل عفونت و اینا فقط خودت باید بگی حالات و ترشح هاتو هیچ دکتری تا موقع زایمان حق نداره معاینه کنه و سونوی واژینال انجام بده.من استراحت مطلق بودم

الان باردارین؟درد داشتین بعدش؟لکه و خونریزی نداشتین بعدش؟

نه عزیزم الان دخترم ۲۰ ماهشه.اصلا درد نداشتم.نه لکه بینی اینا هم بعدش نداشتم.خیلی میترسیدم به دکتر سونوگرافی هم گفتم گفت نترس اصلا انقد داخل نمیره که به دهانه رحم بخوره یا خطر داشته باشه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
نه من انجام ندادم واژینال رو توی دوره بارداری.دکترم اجازه نداد.گفت حتی حق معاینه هم نداری.هرمشکلی پی ...

استراحت مطلق برای طول سرویکس کوتاه بودین؟شیاف هم استفاده میکردین؟

نه عزیزم الان دخترم ۲۰ ماهشه.اصلا درد نداشتم.نه لکه بینی اینا هم بعدش نداشتم.خیلی میترسیدم به دکتر س ...

منم بهش میگم که آروم انجام بده

شما فقط ی بار سونو واژینال شدین؟

استراحت مطلق برای طول سرویکس کوتاه بودین؟شیاف هم استفاده میکردین؟

نه شیاف استفاده نکردم.جفتم پایین بود و طول سرویکس کوتاه بود گفت فقط استراحت کن خودش درست میشه همینم شد