2777
2789
اخه به دکترم گفتم شکمی برم گفت برای طول سرویکس واژینال دقیق تره

اره شکمی بیشتر نشون میده دکتر منم گفت

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه به دکترم گفتم شکمی برم گفت برای طول سرویکس واژینال دقیق تره

والا دکتر من گفت الان بارداری به هیچ عنوان یونوی واژینال نباید انجام بدی هردکتری رفتی گفت سونوی وازینال اصلا قبول نکن

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻
چرا ادمو میترسونید حتما دکتر چیزی میدونه ک گفته منم یک شنبه میرم سونو هفته چندی

۱۵ هفته

فردا میخوام برم.خیلی استرس دارم.برای اندازه گیری طول سرویکس

شما برای چی میخواین واژینال انجام بدین؟

والا دکتر من گفت الان بارداری به هیچ عنوان یونوی واژینال نباید انجام بدی هردکتری رفتی گفت سونوی وازی ...

خب برای طول سرویکس چطوری اندازه دقیق رو بدونن.استراحت هستم

۱۵ هفتهفردا میخوام برم.خیلی استرس دارم.برای اندازه گیری طول سرویکسشما برای چی میخواین واژینال انجام ...

منم برای همین طول 

یک شنبه میرم ک ۱۶ هفته تازه واردشدم 

نترس خدا بزرگه فقط چند ثانیه است

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

خب پس چکار کنم.استرس داره منو داغون میکنه اصلا لکه بینی و خونریزی و ترشح زیاد ندارم

هیچی ریلکس باش 

بخدا منم مثل تو 

جذب نکن 

چیزی نمیشه انشالله 

منم ندارم

چی بگم.استرس تو بارداری زیاد هست این دکتراهم شلوغش میکننطول سرویکس شما چند بود؟

یک شنبه میرم سونو 

دهانه رحم باز میشه .اسیب به ساک بارداری میزنه.سقط میشه خدانکرده.فقط سونوی روی شکم

آخه به دکترم گفتم شکمی برم گفت نه اون دقیق نیس.مشکلی هم برات پیش نمیاد نگران نباش