2777
2789
خب ازش میپرسیدی؟با واژینال که معلوم نمیشه.باید شکمی انجام می‌داد.البته پول اضافه می‌گرفت من ندادم.گف ...

پرسیدم گفتم اگه هزبنه اضافی میخواین پرداخت کنم گفت نه وقت ندارم برو انومالی میفهمی

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

پرسیدم گفتم اگه هزبنه اضافی میخواین پرداخت کنم گفت نه وقت ندارم برو انومالی میفهمی

عجب آدم مزخرفی بوده.منم پایین که پذیرش شدم گفت میخوای جنسیت و بهتون بگه الان قطعیه.گفتم چقد میشه گفت ۲ میلیون گفتم نمیخوام ۱۴۰۰ فقط برای واژینال دادم.ولی تو اتاق به دکتر گفتم جنسیت مشخصه گفت آخر بهت میگم

طول سرویکست چند شده بود؟همه چی خوب بود؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بهش میگم که آروم انجام بدهشما فقط ی بار سونو واژینال شدین؟

اسی من تجربه ام اینه که هفته ۲۱ هستم برا طول سرویکس همون شکمی انجام داد ولی بهش گفتم حس انقباض دارم که سونو واژینال انجام دادم و الان ی هفته میگذره شکر خدا مشکلی پیش نیومده تا الان

اسی من تجربه ام اینه که هفته ۲۱ هستم برا طول سرویکس همون شکمی انجام داد ولی بهش گفتم حس انقباض دارم ...

ممنونم عزیزم که جواب دادین.منم شنبه انجام دادم مشکلی خداروشکر پیش نیومد

ممنونم عزیزم که جواب دادین.منم شنبه انجام دادم مشکلی خداروشکر پیش نیومد

خدا رو شکر بهرحال بنظرم اونا دکترن بهتر متوجه آن آخه من دکتر پریناتولوژی هست قطعا می‌دونه چی درسته چی غلط 

خدا رو شکر بهرحال بنظرم اونا دکترن بهتر متوجه آن آخه من دکتر پریناتولوژی هست قطعا می‌دونه چی درسته چ ...

من میترسیدم برای جنین اتفاقی بیافته.اینجا بعضی ها میگفتن بچشون سقط شده و اینا.ولی دکتر سونوگرافی گفت فقط ۱ سانت داخل میره یعنی داخل واژنه نه رحم نگران نباش.همینطورم بود واقعا.

دهانه رحم باز میشه .اسیب به ساک بارداری میزنه.سقط میشه خدانکرده.فقط سونوی روی شکم

عزیز جان این وسیله اختراع شده برای زنان باردار بررسی رحم زنان و وضعیت جنین

ینی یه متخصص نمیدونه شما میدونی؟

خیر هیچ ضرری نداره

عجب آدم مزخرفی بوده.منم پایین که پذیرش شدم گفت میخوای جنسیت و بهتون بگه الان قطعیه.گفتم چقد میشه گفت ...

دکترت ادم خوبی بوده 

طولش۴۳

اره ظاهرا همه چی خوب بود نوشت برای غربالگری دوم و اکوی قلب جنین

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

دکترت ادم خوبی بوده طولش۴۳اره ظاهرا همه چی خوب بود نوشت برای غربالگری دوم و اکوی قلب جنین

خوش به حالت ۴۳ خیلی خوبه من ۳۳ بودم.انشاله بارداری راحتی داشته باشی عزیزم

خوش به حالت ۴۳ خیلی خوبه من ۳۳ بودم.انشاله بارداری راحتی داشته باشی عزیزم

عزیزم۳۳ام خوبه فقط استراحت یادت نره 

به همچنین گلم