2777
2789
جدی؟برات مهم نیس کجاست؟

هر هفته پنجشنبه صبح به بهانه کلاس ضمن خدمت یا دکتر میگه میرم مرکز استان تا جمعه شبش نمیاد معمولا هم تو هفته دیر میاد خونه 

برام مهم بود اوایل ولی وقتی دیدمش با دوست دخترش و دیدم که من هزار درجه از دوست دخترش بالاترم از هر نظر گفتم بزار با همون خوش باشه خیلی وقته ازش کندم الان بچم فقط برام مهمه وگرنه خونه از منه میتونم راهش ندم سر یه مسائلی نمیتونم جدا بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خیلی وقته ازش کندم فقط عین هم خونه ایم برا هم نه اون به من کار داره که کجا میرم چیکار میکنم نه من ...

زندگیا چرا اینجوری شده؟😔چند تا بچه داری؟

لطفاااااا درخواست ندین🙏

دقیقا شوهر منم کثیفه

خدا لعنت کنه مرد کثیفو 

بچه داری؟چن سالته؟

من هیچی نمیگم بهش چند وقته کندم ازش فقط بچم برام مهمه و بس اونم به عنوان یه هم خونه پذیرفتم و هرلحظه بخوام میتونم پرتش کنم بیرون اگر جدا نمیشم فقط بخاطر بچم و یه مسائل دیگه

چون قصد جدایی نداری برا همین به هیچکس نگفتی؟

به کی بگم؟

به خانوادش که بچشون و عین گل پاک میبینن یا به خانواده خودم که میگن خوشی زده زیر دلت 

درسته مستقلم و از نظر مالی اینم خرجم میکنه ولی بخاطر بچم زندگی میکنم کار بهش ندارم وگرنه دلم نمیخواد تو لباسا تنش ببینمش حتی

به کی بگم؟به خانوادش که بچشون و عین گل پاک میبینن یا به خانواده خودم که میگن خوشی زده زیر دلت درسته ...

اگه براشون ثابت بشه که خیانت می‌کنه دیگه اینقدر مغرور نمیشن

لطفاااااا درخواست ندین🙏

منم روز خواستگاریم یچیزی فهمیدم بعد چند سال رابطه،یوقتا میگم جدا بشم ولی نمیدونم چرا نمیتونم 😔نمیتو ...

درکت میکنم منم همین حس دارم عقلم میگه نه اشتباهه اما دلمم خیلی بهش وابسته ام

در غنی ترین خاک فقیرترینیم...💔