2777
2789
عنوان

چقدر اقایونو درک میکنم😎😂

294 بازدید | 29 پست

🤣چقدر حس خوبیه یکی بهت بگه :میشه اونو از بالا بدی یا در شیشه رو باز کن

یه حس بزرگی و غروری میده لامصب ادم ذوق مرگ میشه

مرد کی بودم من😂

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داداش زوده برات 😂

🤣🤣اولین بارم نیست تازه

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

داغی نمیفهمی در شیشه باز کن و اینا چرته زن پول میخواد ی بار گفتی ندارم میفهمی چ خبره😂

😐ببخشیدا ولی من خانمم 

من در قوطي رب و اينا رو باز ميكنم مامانم نميتونن وقتي صدام ميكنه بيا احساس قدرت فوق العاده اي دارم

وای حق ما هم ۳تا مرد داریم مامانم به من میگه بیا ...انقدر خر ذوق میشم

خب دیگه بدتر خواهر من تو این سن باید بفکر آیندت باشی نه دره شیشه باز کردن

باشه حالا من یه ذوقی کردم ...

خخخخ اون روز ما نتونستیم در نوشابه رو باز کنیم تنها مرد جمع پسرعموم بود،گفت بدین به من بابا مگه شما میتونین اخه،خودشم نتونست🤣دلم خنک شدا🤣🤣

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️