2777
2789
عنوان

تازه ازدواج کردم

1444 بازدید | 65 پست

منو شوهرم ۳ ماهه ازدواج کردیم و شوهرم مقیم آلمانه کارای منم در حال انجام هست ک برم پیشش اما طول میکشه 

جدیدا خیلی بد شدیم باهم از پشت تلفن همش دعوامون میشه و راحت حرف  طلاق می‌زنیم البته دفعه قبلی خودش گفت حتی خانوادمم فهمیدن این سری من گفتم اگر نمیخایی بیا طلاق بگیریم انگار از خدا خاسته گفت برو دفتر عقدنامه رو بده بگو طلاق میخام همین امروز برو بعدم بلاکم کرده خیلی حالم بده تا حالا بلاکم نکرده بود الان باید چیکار کنم یک هفته دیگه قرار بود بیاد ایران اما فک نکنم با این قهرش پیش من بیاد بنظرتون از بلاگ درم میاره آخه خودش چنبار حرف طلاق زد من هیچی نگفتم اما من گفتم گفت برو اگر من لازم شدم بمن زنگ بزن رضایت میدم بعدم بلاک کرده من نمیخام طلاق بگیرم مشکلی با شوهرم ندارم آلان چیکار کنم🤕😕😪😭😭😭

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سر چی دعوا می کنین؟

چیزای الکی بحثمون میشه

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

اینکه راحت حرف از طلاق میزنین خوب نیس

قبح طلاق ریخته....

وقتی یچیزی هم قبحش بریزه دیگه عادی میشه

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

صبر کنن ببین هفته ی بعد میاد ایران یا نه اونموقع ارزشتو میفهمی و بهتر تصمیم میگیری

بلاکش چی اصلا نمیتونم کنار بیام با این کارش مگه من دوست دخترشم

تو دعواهارو شروع میکنی یا اون

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

چرا به راحتی کلمه ی طلاق رو واسه همدیگه عادی کردید ؟؟😑از دلش در بیار حتمااااا و اصلا و ابدا دیگه ای ...

اونم کم نیاورد الانم بلاکم کرده چجوری از دلش در بیارم اینقد لجبازه