2777
2789
عنوان

شوهرم دلش نمیخواد بره سرکار

637 بازدید | 27 پست

مغازشو تحویل داد وقت مغازه نونواییش تموم شده بود دنبال مغازه نونواییه ولی یه مغازه خوب‌ گیرش نیومد . اینهمه کار شاطری هست نمیره منم ۱ماه دیگه زایمانه چجوری بهش بفهمونم بره سرکار؟ امروز صبح قرار بود بره شاطری یه جایی صبح منو بیدار کرده عزیزم به نظرت برم یا نه منم گفتم خودت میدونی اونم سرشو گذاشت خوابید . واقعا خرجی ها بالاست خودش باید درک کنه بره سرکار 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان

ما ماشین نداریم انشالله بشه میخوایم بخریم . میگه برم سر این کار هر شب نمیتونم بیام هفته ای دو یا سه شب باید بیام خونه من میخوام هر شب پیشتون باشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا گفتی نرو؟! با تشر میگفتی پرسیدن داره؟ خودت خجالت نمیکشی علاف و بیکار میخوابی نزدیک زایمان من!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

خب میگفتی آره عزیزم برو

من تو عالم خواب بودم . بعدم بگم برو میگه دوس نداری من خونه باشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا گفتی نرو؟! با تشر میگفتی پرسیدن داره؟ خودت خجالت نمیکشی علاف و بیکار میخوابی نزدیک زایمان من!

نگفتم نرو گفتم خودت میدونی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بدون عصبانیت فقط بشین حرف دلتو بهش بزن اخرش دو قطره اشک بریز و تمام

😂😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نگفتم نرو گفتم خودت میدونی

اشتباه کردی فرقی با نرو گفتن نداره!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

اشتباه کردی فرقی با نرو گفتن نداره!

نخواستم ناراحت بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40