2777
2789
عنوان

شوهرم دلش نمیخواد بره سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 27 پست
نخواستم ناراحت بشه

شوهرت بیکاره چندروز دیگه زایمان داری کلی هزینه باید بکنی بعد میگی نخواستم ناراحت بشه!  پس عجیب نیست چرا عین خیالش نیست که کار نداره.

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش تعارف داری ازت پرسیده برم ؟باید میگفتی زود پاشو تا دیرت نشده

نمیتونم مستقیم بگم پاشو برو سرکار یه عالمه حرف بارم میکنه که دوس نداری پیشتون باشم و فلان 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
شوهرت بیکاره چندروز دیگه زایمان داری کلی هزینه باید بکنی بعد میگی نخواستم ناراحت بشه! پس عجیب نیست ...

باید امروز باهاش صحبت کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرت بیکاره چندروز دیگه زایمان داری کلی هزینه باید بکنی بعد میگی نخواستم ناراحت بشه! پس عجیب نیست ...

الان بیدار شده میخوام باهاش صحبت کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیتونم مستقیم بگم پاشو برو سرکار یه عالمه حرف بارم میکنه که دوس نداری پیشتون باشم و فلان

بازم رک بگو نه شوهر بی پول کنارم میخوام چکار 

یه ماه دیگه میخوای به سلامتی  زایمان کنی  بچه خرج داره

اسی شوهرای ما که شاغلن و درآمد خوبی دارن جدیدا همش مینالن از خرج بالا ولی دیدم شوهرت بی خیاله خودتم ریلکسی عزیرم..یعنی چی دلم میخواد پیشتون باشم باید میگفتی برو سر کار با اومدن بچه خرج چند برابر میشه

بازم رک بگو نه شوهر بی پول کنارم میخوام چکار یه ماه دیگه میخوای به سلامتی زایمان کنی بچه خرج داره

اره واقعا من همش دارم حرص هزینه ها رو میزنم بیمارستان خصوصی هم میخوام برم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان بیدار شده میخوام باهاش صحبت کنم

عصبانی نشو با منطق بگو توهین هم نکن 

بگو شرایط اقتصادی اینطوریهدمن زایمان داره هربار تقریبا ۵۰۰ تومن باید پول پوشک بچه بدی شیرخشک ممکنه بخواد کلی خرج دیگه من باید تغذیه‌م کامل باشه که بتونم زودسراپابشم با بیکار گشتن تو بیچاره میشیم 

گفت دوست نداری خونه باشم بگو دوست ندارم بیکار باشی دوست ندارم نگران طبیعی‌ترین موضوع زندگی یعنی سرکار رفتن تو باشم. خودت باید از اینکه بیکاری ناراحت باشی به مردونگیت بربخوره از خجالت نتونی سرتو بگیری بالا نه اینکه سفسطه کنی که من دلم نمیخواد باشی

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

عصبانی نشو با منطق بگو توهین هم نکن بگو شرایط اقتصادی اینطوریهدمن زایمان داره هربار تقریبا ۵۰۰ تومن ...

باهاش قشنگ صحبت میکنم . اره دیگه کسی به ادم پول دستی نمیده تو این وضعیت اقتصادی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوس دارم بص بگو ولی خرج خونه رو کی میده بابات

الان باهاش صحبت کردم داره اماره میشه بره سرکار 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر گلی به سر مرد میزنه زنش میزنه کی از راحتی و استراحت خوشش نمیاد باید مجبور کنید بره سرکار وگرنه بیکار و بی پول جز اعصاب خوردی چیزی نداره 

خودت می‌دونی ؟!!مرد جماعت پشتش باد بخوره منتظر همچین حرفیه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو