2777
2789
عنوان

تورو خدا هر کی راه کاری داره بهم بگه خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 69 پست
ببین حتما حتما حتما از فردا شروع کن خب ؟؟؟تحم کتان بگیر بریز تو قابلمه بزار بجوشه شیره پس میده وقتی ...

واقعا ؟شما نتیجه گرفتی ؟من هزارجور ماسک خونگی استفاده کردم ولی این روشو که گفتی تا حالا استفاده نکردم یعنی موهای جدید میاد ؟🥺

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین حتما حتما حتما از فردا شروع کن خب ؟؟؟تحم کتان بگیر بریز تو قابلمه بزار بجوشه شیره پس میده وقتی ...

آرد برنج آسیاب شده میتونم از برنج فروشی بخرم ؟و اینکه شیر چه نوعی باشه ؟پر چرب ؟کم‌ چرب ؟پاستوریزه چه مدلی؟

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

میخای عکس بفرستم برات ؟؟ 😃

شما هم موهات خیلی کم شده بود ؟یعنی کم حجم و نازک ؟

میخای عکس بفرستم برات ؟؟ 😃

عکس قبل و بعد موهاتو داری ؟ببینم کلی امید میگیرم  با کمال نا امیدی تاپیک زدم ساعت هفت صبح شد من هنوز بیدارم و نخوابیدم از غصه ی موهام شبا تا صبح بیدارم و غصه میخورم ،میگم اینا برای خارش سرم هم تاثیر داره ؟توی بارداری هم میشه استفاده کرد ؟

آرد برنج آسیاب شده میتونم از برنج فروشی بخرم ؟و اینکه شیر چه نوعی باشه ؟پر چرب ؟کم‌ چرب ؟پاستوریزه چ ...

اشباه متوجه شدی 

شیر نه شیره تخم کتان 

اندازه صد هزار تومن تخم کتان بخر بریز تو قابلمه دو لیوان آب جوش بریز روش بزار رو گاز بجوشه تا غلیظ شه خب بعد از صافی رد کن آبش میشه مثل ژله اون رو میخای

دو سه تا قاشق برنج بکوب یا بریز تو آسیاب اگه داری تا آرد شه لازم نیست از بیرون بخری که اگه هم سختته بخر 

اون ژله رو با این آرد برنج ک خمیر کردی قاطی کن باید غلظتش بشه مثل ماست 

عکس قبل و بعد موهاتو داری ؟ببینم کلی امید میگیرم با کمال نا امیدی تاپیک زدم ساعت هفت صبح شد من هنوز ...

من خارش نداشتم به خدا نمیدونم 

بارداری هم نمیدونم ولی فک نکنم مشکلی باشه خوراکی نیست که تاثیر بزاره کف سر چه ربطی به پایین داره 

عکس قبل رو ندارم ولی عکس الان رو فردا سر فرصت برات میگیرم میفرستم 

اشباه متوجه شدی شیر نه شیره تخم کتان اندازه صد هزار تومن تخم کتان بخر بریز تو قابلمه دو لیوان آب جوش ...

من چون رشت زندگی میکنم اینجا برنج شمالی توی مغازه های برنج فروشی خودشون آرد میکنن هست همونو خریدم دارم توی خونه باهاش فرنی درست میکنم همینو استفاده کنم خوبه ؟بعد اینکه آبکشیش راحته از پوست سراین ژل تخم کتان ؟من یه بار درست کرده بودم خیلی چسپناک بود و وقتی شستم دیدم موهام خیلی خشک تر شده البته فقط ژل رو زده بودم

من خارش نداشتم به خدا نمیدونم بارداری هم نمیدونم ولی فک نکنم مشکلی باشه خوراکی نیست که تاثیر بزاره ک ...

خدا بهت خیر بده عزیزم حس میکنم اون روزنه امیدی که دنبالش بودم تو بودی حالا من فردا شروع میکنم به زدن این ماسک توکل بر خدا یکم موهام بهتر شه خیلی واست دعا میکنم از اینکه اطلاعاتت رو و تجربه ات رو در اختیارم گذاشتی ممنونم ازت ،راستی چند بار هفته بزنم ؟

من چون رشت زندگی میکنم اینجا برنج شمالی توی مغازه های برنج فروشی خودشون آرد میکنن هست همونو خریدم دا ...

آره خوبه 

دیگه یکم وقت میبره باید بشوری به موها نمیخواد بزنی فقط به ریشه و کف سرت بزن 

این خورده موهای منه که بعد چرب کردن بیرون اومده 

خدا بهت خیر بده عزیزم حس میکنم اون روزنه امیدی که دنبالش بودم تو بودی حالا من فردا شروع میکنم به زدن ...

من یه روز در میون میرم حموم میزنم 

هر موقع خواستی بری حموم قبلش بزن یه ساعت 

هر چی بیشتر بزنی بهتره

من یه روز در میون میرم حموم میزنم هر موقع خواستی بری حموم قبلش بزن یه ساعت هر چی بیشتر بزنی بهتره

♥️😘 ممنون گلم 

عکس فرستادم اومد ؟؟

نه فعلا نیومده