2777
2789
عنوان

تورو خدا هر کی راه کاری داره بهم بگه خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 69 پست
آره خارش شدید دارم بعد از ۲۴ ساعت از حمام اومدن خارش شدید میگیرم بعد میری میشورم سرمو تا خارش برطرف ...

خب از عطاری صفرا بر بخرید مصرف کنید

...

نوشیدنی یخ رو حذف کنید

...

این روش ها موضعی هستن برای کم شدن ریزش مو:

ماست بذارید ۲۰دقیقه رو سرتون بمونه بعد بشورید، شامپو ختمی یا شامپو حنا یا ش‌وسمه یا ش‌مورد بزنید به موها

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره خارش شدید دارم بعد از ۲۴ ساعت از حمام اومدن خارش شدید میگیرم بعد میری میشورم سرمو تا خارش برطرف ...

من وقتایی که مشکل هورمونی دارم ریزش مو می گیرم تتبلی تخمدان نداری اگر مشکل هورمونیتو رفع کنی مشکل حل میشه

روش ها موضعی:

سرکه سیب ربع ساعت رو سر بمونه بشورید

اون ماستی که میزنید به سر میتونید بهش سرکه سیب یا ابلیمو هم اضافه کنید

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

روش ها موضعی:سرکه سیب ربع ساعت رو سر بمونه بشوریداون ماستی که میزنید به سر میتونید بهش سرکه سیب یا ا ...

یعنی خارش سر با اینا به طور کل درمان میشه یا موقتی هست ؟

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

زیاد زیر نور آفتاب نباشید

سشوار رو ترک کنید کاملا...بجاش بعد از حمام سر رو ببندید

یعنی خارش سر با اینا به طور کل درمان میشه یا موقتی هست ؟

صفرا بر خوراکیه برای درمان ریشه‌ای و دائمی

اما درمان های موضعی موقت هستن اما خیلی خوبن...تاثیر فوری میذارن و خوب

ماست خیلی برای سر شما آرامش بخشه

صفرا بر خوراکیه برای درمان ریشه‌ای و دائمیاما درمان های موضعی موقت هستن اما خیلی خوبن...تاثیر فوری م ...

صفرا بر توی بارداری میشه استفاده کرد ؟

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

صفرا بر توی بارداری میشه استفاده کرد ؟

اینو دیگه نمیدونم

باید از عطار بپرسید

همه چیزهایی که نوشتم و گفتم مربوط به ادم غیر بارداره...حتما سوال کنید که مدیون نباشم

اینو دیگه نمیدونمباید از عطار بپرسیدهمه چیزهایی که نوشتم و گفتم مربوط به ادم غیر بارداره...حتما سوال ...

آره تصمیم دارم شنبه برم عطاری سوال کنم 

ان‌شاءالله

اینو دیگه نمیدونمباید از عطار بپرسیدهمه چیزهایی که نوشتم و گفتم مربوط به ادم غیر بارداره...حتما سوال ...

ببین حتما حتما حتما از فردا شروع کن خب ؟؟؟

تحم کتان بگیر بریز تو قابلمه بزار بجوشه شیره پس میده وقتی غلیظ شد

از صافی رد کن تا تخمش جدا شه

هر چقد تخم کتان ریختی یک سومش برنج بردار آرد کن بریز تو آب تا آبکی شه 

آب و برنج رو با شیره قاطی کن بزار تو ظرف در بسته بزار تو یخچال تقریبا یه هفته میمونه 

کف سرتو باهاش چرب کن ماساژ بده یکی دو ساعت بمونه برو بشور 

ده روز بعد بین موهات باز کنی خرده موها اومدن بیرون 

هررر چقد بیشتر انجام بدی موهات پر تر میشه