2777
2789
عنوان

تورو خدا هر کی راه کاری داره بهم بگه خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 69 پست
من دیگه مویی واسم نمونده خیلی تحت فشارم چون بجز شوهرم هیچکسیو توی دنیا ندارم زیبایی یه زن به موهاشه ...

اگه نمیترسی کچل کن

بعد برو پاکسازی کف سر  که قبلس دستگاه میزنن وضعیت کف و میبینن

حدالامکان شامپو کمتر استفاده کن

اهل  حنایی با گل ختمی و تخم مرغ مخلوط کن با قهوه

تاپیک شیوانا بخون

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک کلیپ خارجی دیدم شاید جواب داد به موهاتون.تخم کتان داخل قابلمه ریخت دولیوان آب ریخت روش بعد گداشت ۲۰ دقیقه جوشید.بعد از صافی ردش کرد حالت ژله ای شده بود.بعد بهش یک قاشق روغن رزماری ویک قاشق روغن زیتون ویک عدد زرده تخم مرغ قاطی کرد.بعد گفتش کف سر بمالید وماساژ بدبد هفته ای ۲ بار به مدت هر دفعه ۱ ساعت  بذارید بمونه بعد بشورید.می گفت خیلی تاثیر داره.امتحان کن شاید جواب داد

الان اومده

سلام عزیزم صبح خیلی منتظر بودم عکسو ندیدم خیلی کنجکاو شدم عکس موهاتو ببینم میتونی بفرستی دوباره اگه از قبل موهاتم بود کلی ذوق و امید بهم میداد ♥️

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

هستش حذفش نکردم صحفه سه یا چهار برو ببین

آها رفتم دیدم ولی چیزی مشخص نبود فقط همون موهای کوتاه جلوی پیشونی الان قد و‌ حجم موهات یعنی خوبه ؟؟منم جلوی سرم یه عالم از این خرده موها دارم ولی اینا موهای خودمه که کات شده شونه میزنم خرد خرد موهام میریزه آخه ،میگم تو راه های دیگه مثل پودر نخود خام و تخم مرغ و اینا رو امتحان کردی تا حالا ؟

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

هستش حذفش نکردم صحفه سه یا چهار برو ببین

سلام عزیزم یه سوال دیگه ازت داشتم بعد از چند وقت استفاده از ماسک تخم کتان ریزش موهات کمتر شد و‌حس کردی خرده مو در اومده؟