2777
2789
عنوان

چه جوری بعضی مادرا بچشونو کتک میزنن

3420 بازدید | 72 پست

امروز سر درس ریاضی دخترم خیلی بی دقتی می‌کرد منم کلا سر درس باهاش خیلی جدی میشم دست خودم نیست عصبانی میشم موقع کار کردن تکالیفش دیگه امروز سر اینکه بی دقتی می کرد کنترلمو‌ از دست دادم یه جیغ خیلی بلند زدم کتابشو پرت کردم رفتم تو اتاق ولی بعدش از دلش دراوردم بغلش کردم بوسش کردم ازش معذرت خواهی کردم 

الان که خوابه انگار دلم داره آتیش میگیره که چرا این جیغو زدم سرش دلم می‌خواد گریه کنم 

فقط بعضیا چطور بچشون رو میزنن واقعا دلشون میاد بعدش از عذاب وجدان نمیمیرن من تا حالا کوچکترین دستی زو بچم بلند نکردم اما گاهی داد میزنم سرش 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خاک تو سرت عزیزم

یاد همینکار پدرم افتادم ک چطور شب خودمو سر همین دادش برای درسم خیس میکردم خدا نگذره 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
همون جیغ زدن یوقتایی بدتر از کتکه آسیبش

اره اونم دختر من که خیلی حساس هست فکر کنم این صحنه همیشه تو ذهنش بمونه الان خیلی ناراحتم اصلا دلم آشوبه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چه مامانیه مهربونی .من مامانم دقیقا همین طوره ولی دیگه از دلم در نمیاره . میزاره بعد یه مدت عادی میش ...

فردا یه کادو براش بخرم از دلش دربیارم خودم حالم بد 

بابا آروم باش همین که معذرت خواسته خودش خیلیه

ارومم

تو نمیتونی درک کنی من کلاس چهارم از ترس بابام میرفتم زیر میز قایم میشدم و دیگ نمیتونستم تا مسئله رو حل نکردم بیام بیرون از اونور مامانم می‌نشست گریه میکررد برام و کاری ازش برنمیومد و من شبا خودمو خیس میکردم هنوزم استرسش باهام هست چ حالی داره

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
من امروز بچمو زدم هلش دادم سرش خورد به دیوار..خدا از مادرشوهرم نگزره که با رفتارش باعث عصبانیتم شد.. ...

ای وای بچت چندسالشه وای خدا من جات دستام یخ کرد به جای بچت اون مادر شوهرت رو میزدی 

فردا یه کادو براش بخرم از دلش دربیارم خودم حالم بد

دیگه لازم نیست اینطور پرروش میکنی 

بداخره گاعی باید تلنگری هم بخوره جامعه همیشه برای اون مثل شما نرم نخواهد بود ..بزار گاهی وزش باد اونو واسه طوفان اماده کنه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی