2777
2789
عنوان

خانمای چادری

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 54 پست
ادم نیاز ب تنوع رنگی داره، حجاب خیلی با ارزشه و ب خودی خود بازدارنده و محدود کننده از شرو بلا هست ام ...

نه من این مشکی پوشیدنم بخاطر چادر نیس

قبل اینکه‌چادری بشم هم اکثرا همه چیم مشکی بود

بعدشم دیگه این روندو انقد ادامه دادم که تبدیل ب عادت شده نمیتونم تغییر ایجاد کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من خودم روحیم داغون شده همشم سیاه میپوشم همه‌چیزم سیاهه دیگه مامانم چندروزه گیر داده میخوام تنوع ...

مثلا کیف نسکافه ای قشنگه کرم قشنگه این رنگ ها بگیر با کفش ست کن

اره همه چی مشکی واقعا روحیه ادم داغون میکنه

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

عالیه من خیلی حس خوب میگیرم از این تیپا

ممنون.  منم حس خوب گرفتم از کامنتتون.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من دانشگاه رفتنی کیفم صورتیه

کفشمم یا اسپورت سفید یا صورتی چرک

عاشق صورتیم سیر نمیشم ازش

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

کفش کرمی

کیف آبی

ولی اکثراوقات کیف و کفش مشکی مو میپوشم چون همه جایی تره

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

دوست مامانم چادریه همیشه رنگ‌های شاد ست میکنه کلی ذوق می‌کنم

فکر کنم کیف و کفش زرشکی بخری برای شروع مناسب باشه به رنگ طوسی هم خیلی میاد

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

نه من این مشکی پوشیدنم بخاطر چادر نیسقبل اینکه‌چادری بشم هم اکثرا همه چیم مشکی بودبعدشم دیگه این رون ...

ببین باید هر دوهفته کمی روشن تر بپوشی مثلا این هفته ابی کاربنی ، قهوه ای و سرمه ای بپوش 

دوهفته بعدش ابی معمولی ، و زرشکی و... 

دوهفته بعدش دیگه کرم و زرد و سبز روشن 

بعدشم کم کم رنگای سفید و کرم رو توی پوششت بیشتر رعایت کن من خودم محجبم ولی کلی عبا و مانتوی روشن دارم 

دلم میگیره، اصلا دل من همه دلشون میگیره با مشکی ، عزا داریم مگه