2777
2789
عنوان

خانمای چادری

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با چادر یا بدون

با چادر گلم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
چادری هستم خیلی اهل تیپ و ست هستم .کیف و کفش ست .مانتو انواع مدل و رنگ . شال و روسری شاد، مگه هر لحظ ...

خیلی خوبههه

چنتا رنگ برا روسری تک رنگ پیشنهاد میدی؟

معمولا چه جنسیه روسریاتون ك ایستاییش خوب باشع؟

کفش کرمیکیف آبیولی اکثراوقات کیف و کفش مشکی مو میپوشم چون همه جایی تره

دقیقا مشکی خیلی با همچی ست میشه و برا اکثر جاها مناسبه

ولی من دیگه همه جا مشکی شدم 

هیچ کیف و کفش رنگی ای ندارم

خسته شدم انگار

خیلی خوبهههچنتا رنگ برا روسری تک رنگ پیشنهاد میدی؟معمولا چه جنسیه روسریاتون ك ایستاییش خوب باشع؟

من ی روسری نیمه براق دارم رنگشم صورتی روشنه

خیلی دوستش دارم، تکرنگه 

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
ببین باید هر دوهفته کمی روشن تر بپوشی مثلا این هفته ابی کاربنی ، قهوه ای و سرمه ای بپوش دوهفته بعدش ...

اره ایده خوبیههه مرسی 

اره والا چنوقته خودمم دلگیر شدم بابتش

خیلی خوبهههچنتا رنگ برا روسری تک رنگ پیشنهاد میدی؟معمولا چه جنسیه روسریاتون ك ایستاییش خوب باشع؟

با رنگ ها تعارف ندارم ،هر رنگی میپوشم بیشتر زرد و صورتی 

روسری نخی خیلی خوب وایمیسته رو سر . ژاکارد قشنگه ولی من رو سرم خوب نیست. حریر هم نمیتونم حجاب کنم

چه خوبهه پسخیلی خوشم میاد از چادریایی ك شاداب بنظر میرسن با تیپشون

مرسی ازت عزیزدلم🥰🌹

همیشه سعی کن جوری چادر بپوشی که همه عاشق چادر پوشیدنت بشن