2777
2789
عنوان

یعنی هرکی مهاجرت میکنه پولداره

401 بازدید | 34 پست

تا جایی که خوندم تو این سایتا نوشته بود کشورهای اروپایی اکثرا نیاز به بلوکه کردن پول دارن (حتی برای مهاجرت تحصیلی )

که قیمتش کم هم نیست 

یا باید جاب افر داشته باشی که اونم شرایطش سخته

پس چطوری این همه دارن میرننننن😂🥲

نمونش دخترعمه ی خودم... اصلا وضع مالی انچنانی ندارن ولی رفته المان

روم نمیشه بهش پیام بدم ازش بپرسم اخه رابطه ای نداشتیم

‹ مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ › خدا هرگز تو را رها نکرده(: 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مهاجرت تحصیلی با فاند باشه به پول نیازی نداره. البته یه سری هزینه ها مثل خرید مدرکت از دانشگاهت تو ایران، تافل، هزینه های اپلای کردن برای چندتا دانشگاه، و نهایتا بلیت رو باید بدی. بعضیام برای یک ماه اولت باید پول داشته باشی تا فاندت رو بدن.

فامیل ما رفت ایتالیا بورسیه تحصیلی گرفت اصلا پولدار نیستن و باباش تو جهزیه اون یکی دخترش مونده بود ، به نظرم کسی اینطوری بره بعدا خیلی سخت میشه براش 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

اره کانادا ی میلیارد پول بلوکه باید باشه شوهرم میخواست بره

همین بلوکه کردن پول سخته یعنی آلمان و ایتالیا برای افرادی که تحصیلی میخوان برن خیلی خوبه چون شهریه هاشون کمه

‹ مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ › خدا هرگز تو را رها نکرده(: 

همین بلوکه کردن پول سخته یعنی آلمان و ایتالیا برای افرادی که تحصیلی میخوان برن خیلی خوبه چون شهریه ه ...

آلمان ۱۱ هزار و دویست سیصد یورو بلوکه میکنه میشه خدا تومن

کانال یوتوبم 🦋: https://youtube.com/@monarch2119?si=SDHrxSMXCVjLjdaV