2777
2789
عنوان

امروز میشه 9 روز که پدرم فوت شدن و من تازه از دیشب فهیمدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 72 پست
کاملا طبیعیه عزیزمیه مرحله قبل از پذیرش، افسردگی شدید هست...اینو ک بگذرونی، وارد فاز پذیرش میشی...دی ...

دلم میخواد به ازای تمام این ۹ روز که نتونستم برای پدرم اشک بریزم بلند بلند جیغ بزنننننننننننننننننممممممممم

اما همه میگن اروم باش

صبور باش

اخه چطور صبور باشم

چطور جای خالی پدرم رو ببینم و صبور باشم ...

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
مامانت چ زود ب خودش اومد خوشبحالش

واقعا خوشبحالش

روز ۷ پدرم رفته بازار سبزی گرفته میگه بیا پشین پاک ناهار بزارم

به نظرت این ادم منطق داره؟

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلم میخواد به ازای تمام این ۹ روز که نتونستم برای پدرم اشک بریزم بلند بلند جیغ بزنننننننننننننننننمم ...

وا براچی آروم باشی؟

از روز اول نتونستی احتمالا شوک بودی

برو سرخاکش اتفاقا جیغ بزن.. کی میدونه چی تو دلت میگذره؟

ب مردم هم اهمیت نده... از سرخاک بلند شی سوار ماشین شی و بری، دیگه هیشکی یادشم نمیاد این کی بود داشت جیغ میزد...

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

دلم میخواد به ازای تمام این ۹ روز که نتونستم برای پدرم اشک بریزم بلند بلند جیغ بزنننننننننننننننننمم ...

حرف بقیه رو بیخیال شو.هر چی دلت میخواد اشک بریز وگرنه تا همیشه تو یه حالت بد میمونی.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

قربون دلت برم عزیزم خدا بهت صبر بده 🫂 ،خدا روح پدرتو شاد کنه .من تا دیشب متوجه هیچی نبودم یعنی حتی ...

عزیزم ممنونم خدا به دل تو هم آرامش بده همه اینا طبیعیه زمان می بره باید بگذره کم کم حالمون خوب میشه می دونم که پدر هامون دوست ندارن ما ناراحت باشیم پدرم مریض بود من گریه می کردم بهم میگفت دخترم گریه نکن بهم می گفت من ازت خجالت می کشم که بخاطر من گریه می کنی بخاطر همین سعی می کنم قوی بشم نمی خوام بخاطر من ناراحت باشه

سلام رفقا 

واقعا خوشبحالش روز ۷ پدرم رفته بازار سبزی گرفته میگه بیا پشین پاک ناهار بزارم به نظرت این ادم منطق د ...

شاید بخاطر اینه که ما با پدرمون هم خونیم ولی اونا نه خیلی به این چیزا اهمیت نده تا خودت ت آرامش باشی

سلام رفقا 

اما مادرم ازم انتظار داره بلند بشم براش کار بانکی انجام بدم یا ....به نظرتون خواسته زیادی نیست؟

خدا رحمتش کنه،باید بری بیرون وگرنه توهم مرده متحرک میشی،زندگی ادامه داره باغم با شادی و...

اما مادرم ازم انتظار داره بلند بشم براش کار بانکی انجام بدم یا ....به نظرتون خواسته زیادی نیست؟

برگرد ب زندگی . تو گذشته نمون ک جز افسردگی چیزی برات ندارع

بعضیاتون خیلی باحالید مرسی ک هستید✅🌱

چجوری نفهمیدین؟

منظور اینه تازه داره متوجه میشه چه کسی رو ازدست داده..معمولا فرد داغدیده روزای اول اطرافش شلوغه مراسم تشییع وختم ورفت وامدهای زیاد..وقتی دور برش خلوت میشه تازه میفهمه چقدر تنها شده

پارسا پسرمامان😍

عزیزم دانشگاهت رو لطفا برو. لازم نیست تمرکز داشته باشی و به خوبی به درسا برسی. از خودت این ترم توقع زیادی نداشته باش اصلا.

ولی برو که تو فضای دانشگاه باشی، کنار دوستات باشی. نمون توی خونه عزیزم.

حتی اگر حوصله نکردی سرکلاس هم بری برو بشین تو محوطه تو راهرو تو مسجد تو سلف ولی برو قشنگم

تسلیت میگم عزیزم. خدا بهت صبر بده

منم همین کار و کردم 😔

آره باید بکنی...

الکی نیس.. مرگ پدر مادر بدترین اتفاق زندگیه ماست...

ب این سادگی نمیشه باهاش کنار اومد

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

خدا رحمت کنه باید به همه ثابت کنی که پدرت تو را قوی تربیت کرده پس قوی باش و زندگیت را مدیریت کن ..خدا بیامرزه ایشان را..

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....