2777
2789
عنوان

یعنی هرکی مهاجرت میکنه پولداره

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 34 پست

من دوره دکترا پذیرش گرفتم و از همون ماه اول حقوق داشتم. هزینه مهاجرتم، هزینه آزادسازی مدارک و ایتلس بود و یک بلیت که اون زمان آنقدر گرون نبود. خودم با کار دانشجویی که دوران ارشد داشتم، هزینه اش را پرداخت کردم. و یک وام کوچک هم پدرم برام گرفت. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بسته ب کشور مثلا روسیه یکی دو تومن میخاد

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بااجازه استارتر عزیز

میشه ازتون خواهش کنم درحقم دعا کنید باشوهرم آشتی کنیم 

توراخدا 

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

فامیل ما رفت ایتالیا بورسیه تحصیلی گرفت اصلا پولدار نیستن و باباش تو جهزیه اون یکی دخترش مونده بود ، ...

بورسیه استانی ایتالیا خیلی سخته با این که چندان کشوری هم نیس ولی رقابتش زیاده از همین ایران 50 هزار نفر براش تلاش میکنن

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

من دوره دکترا پذیرش گرفتم و از همون ماه اول حقوق داشتم. هزینه مهاجرتم، هزینه آزادسازی مدارک و ایتلس ...

درحال حاضر ایران زندگی می‌کنید؟

راضی بودید از تحصیلتون؟

ما وضع مالی خوبی نداریم خیلیا بهم میگن بر فرض محال بری هم خیلی سخت میگذره بهت 

سردرگمم

‹ مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ › خدا هرگز تو را رها نکرده(: 

آره حتی اینم یک زمانی خیلی راحت بود ، الان دیگه از این خبرها نیست

اره من رفتم دنبالش دیدم اینطوره ول کردم الان دیگه همه خبردار شدن سخت شده

بورسیه استانی ایتالیا خیلی سخته با این که چندان کشوری هم نیس ولی رقابتش زیاده از همین ایران 50 هزار ...

واقعا ؟ این خانم فامیل خیلی دور ماست خواهر عروس عممه ، ازدواج کرد همسرش ایرانیه اما تو ایتالیا کارگر هست تو کارخونه کار میکنه ، گفتن بورسیه گرفته دیگه نمیدونم راست گفتن یا توسط همسرش تونسته بره 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

مهاجرت بیشتر از پول رزومه قوی میخواد که اونم با تلاش بدست میاد ایلتس بالا مهارتهای شغلی سابقه کار خوب و معتبر و مقاله isi و توصیه نامه ها 

اینا همشون با زحمت و تلاش و‌خون دل خوردن به دست میاد 

درسته در کنارش پول هم لازمه اما موارد بالا خیلی مهمتره 

درحال حاضر ایران زندگی می‌کنید؟راضی بودید از تحصیلتون؟ما وضع مالی خوبی نداریم خیلیا بهم میگن بر فرض ...

نه، نزدیک ٢٠ ساله رفتم و دیگه موندگار شدم. راضی هستم در کل

من هنوز هم دانشجوهای نخبه را می بینم که از ایران برای مقطع دکترا یا پستداک میان. ازطبقه های متوسط

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
واقعا ؟ این خانم فامیل خیلی دور ماست خواهر عروس عممه ، ازدواج کرد همسرش ایرانیه اما تو ایتالیا کارگر ...

اگه چن سال پیش رفته اونموقع محتمل تر بوده