2777
2789
عنوان

یعنی هرکی مهاجرت میکنه پولداره

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 34 پست
اگه چن سال پیش رفته اونموقع محتمل تر بوده

نه همین امسال رفت ! پارسال نامزد کردن بعدش کمتر از ۷ ماه بعد عروسمون گفت خواهرم بورسیه گرفت بعد عروسی مهاجرت میکنن بعد عروسی هم گفت با مادرشوهر دعواش شده فعلا نرفتن کنسل کردن الان اطلاع ندارم که رفتن یا نه البته مطمئنم همسرش ایتالیا کار داره  

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه همین امسال رفت ! پارسال نامزد کردن بعدش کمتر از ۷ ماه بعد عروسمون گفت خواهرم بورسیه گرفت بعد عروس ...

چی بگم والا 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

بعضی ازشون دعوتنامه میفرستن وقتی میری اونجا میری دنبال کار ها و خیلی آسون تر پیش میره ما چند تا مورد ...

اولا دعوت نامه فامیل قابل قبول نیست فقط اعضا خانواده درجه یک قبوله 

اونم برای ویزای توریستی هست که مهاجرتی نیست 

با ویزای توریستی هم کسی نمیتونه داخل اون کشور بره دنبال اقامت 

دخترعمه من مهندس امازون تو کانادا است پاسپورت داره برای مادر و پدرش دعوتنامه گذاشت ویزای توریستی دادن بهشون برای خواهرزاده اش دعوتنامه گذاشت ریجکت شد 

گفتن خاله نمیتونه دعوتنامه بده 

اونم تازه ویزا میشد فقط توریستی بود 

با ویزای توریستی شما داخل کشور مقصد کاری نمیتونی بکنی 

اولا دعوت نامه فامیل قابل قبول نیست فقط اعضا خانواده درجه یک قبوله اونم برای ویزای توریستی هست که مه ...

درسته،اگه با دقت پیام منو بخونین میبینین که نوشتم بعضی ها و برای بعضی کشور ها ،دعوتنامه تضمینی نیست و اون شانس رو افزایش میده .