2777
2789
عنوان

بیایید بگید جواب این پسره رو چی بدم😂🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 33 پست

اسی تو تاپیک جدیدت کلی برات نوشتم دیدم تاپیک قفل شده🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ حیفم اومد زحمتم هدر بره اینجا میذارم😂😂

اسی بهت حق میدم عزیزم ولی الان واقعا سن ازدواجت نیس من ۲۲ سالمه همه هم سنام تو فامیل کم کم خبر نامزدیشون میاد ولی واقعا دلمنمیخواد ازدواج کنم مجردی خیلی بهتره منم محدودیت دارم ،خداروشکر تازه بابام راضی شده برم دانشگاه و دارم برای کنکور میخونم

میدونی محدودیت از کجا کم میشه؟؟؟ از اونجا ک دستت بره تو جیب خودت بتونی پول دربیاری دیگه نمیتونن بهت چیزی بگن چون تجربه کردم اینو ، با هزار التماس رفتم سرکار کم کم بهم اطمینان کردن رفتارشون باهام بهتر شد و کتاب خریدم مشاور گرفتم ک درس بخونم

بیرون اجازه نمیدن کار کنی؟ اگ میذارن تو محیط زنونه کار پیدا کن اعتماد باباتو جلب کن اگ نمیذارن پیج بزن آموزش ببین ببرش بالا هر جوری شده خودتو از زندگی راکد نجات بده ولی خودتو از چاله تو چاه ننداز ازدواج برات زوده به فکر براورده کردن آرزوهای دیگت باش

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی تو تاپیک جدیدت کلی برات نوشتم دیدم تاپیک قفل شده🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ حیفم اومد زحمتم هدر بره اینجا ...

عزیزم مرسی از حرفات ولی حقیقتش من برای خیلی چیزا میخوام ازدواج کنم 2000 خورده آیی تو تاپیکم اومدن اما نگفتن انشالله ازدواج کنی فقط گفتن ازدواج بده من با معایبش میخوام ازدواج رو خونه پدرم بده خداییش اما طوری نیس که تحمل نکرد اما در دیوار این خونه منو میخورن نمیدونم چرا وقتی از یه چیزی یا کسی بدون بیاد حتی فرشته باشه صدای بال زدنش رو مخه من الان خونمون رو مخمه

عزیزم مرسی از حرفات ولی حقیقتش من برای خیلی چیزا میخوام ازدواج کنم 2000 خورده آیی تو تاپیکم اومدن ام ...

چون همه سعی کردم صادقانخ راهنماییت کنن

ازدواج همش بد نیس من با یکی تو رابطم و دیوونه وار دوسش دارم حتی با این ادم هم میترسم ازدواج کنم چ برسه ندیده و نشناخته

انشالله به مورد فوق العاده خدا سر راهت بذاره ک بشه مرهم تموم دردات

ولی قبلش خودتو ارتقا بده ک خونه شوهر هم رفتی خونه نشین نباشی آزادیتو داشته باشی

موفق باشی💖

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀