2777
2789
عنوان

بیایید بگید جواب این پسره رو چی بدم😂🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 33 پست
طرف همش میگه ازدواج منم عکس فیک دادم😂🤦 چیکار کنم قیافم بدی نیس اما اونجوری نیس پسرا عاشقت بشن از م ...

اخه یه سالم بگیر با مرد زن دار دوس نشو علقبت خوبی نداره فک میکنی سرگرمی کم کم بگذره میبینی حست تغییرکرده

ببین حالا اومد و یکی خیلی از تو خوشش اومد اون وقت قیافه تو براش مهم نیست حداقل با یکی چت کن که ارزش ...

قیافش خیلی خوبه بخدا اون پسرا نمیان که با من حرف بزنن یه پرستار بود تو برنامه قیافش یعنی عااالی اما از دیشب دیگه پیام نداد نمی‌دونم چرا آن هم نشده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه یه سالم بگیر با مرد زن دار دوس نشو علقبت خوبی نداره فک میکنی سرگرمی کم کم بگذره میبینی حست تغییر ...

نههههههه من عمرا به هم جنسم خیانت منم طرف طلاق گرفته بهش خیانت شده

قیافش خیلی خوبه بخدا اون پسرا نمیان که با من حرف بزنن یه پرستار بود تو برنامه قیافش یعنی عااالی اما ...

چرا بابا قشنگ بگرد مجازی ک پسرخوب زیاده 

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

هیچکار منوتو گیر خانواده هایی افتادیم که همه چی برامو حسرت میشه و از اخر هم با یک عنی ازدواج میکتیم ...

دقیقااااا چقدر منی تو اما ترجیح دادم مجردی انقد پسر بازی کنم تا بعدش دلم نسوزه 

چرا بابا قشنگ بگرد مجازی ک پسرخوب زیاده

مثلاً چجوری از کجا یه برنامه نصب کردم هر چی درپیته اونجاست بگردی بگردی استاد دانشگاه پرستار بوده خدایی چت کردم اما غرور داشتن از موقعیت چون خودمم دیپلم هم ندارم

مثلاً چجوری از کجا یه برنامه نصب کردم هر چی درپیته اونجاست بگردی بگردی استاد دانشگاه پرستار بوده خدا ...

تلگرام نصب کن سرچ کن گروه پر...وکسی ، معمولا دویست سیصدهزارتا عضو دارن ، خیلیاشونم چت نمیکنن، امن تر از اینا هم هستن پیام بده بهشون ب بانه پ..روکسی ببین چجورین

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

اینم شد منطق

بخدا انقد هرچی در پیت اومد پی وی اینا برام آرزو شدم بخدا هرجا پسری خوشگل ببینم اصلا فکر دوستی باهاش نمیکنم چون می‌دونم شانسی ندارم باهاش نه تیپ دارم نه قیافه نه پول که برسم به خودم

دقیقااااا چقدر منی تو اما ترجیح دادم مجردی انقد پسر بازی کنم تا بعدش دلم نسوزه

زندگی تو کن بابا،ب هیچکس ربطی نداره تو چیکار میکنی

من اون موقع ک مجرد بودم انگار زبونم ببخشید لای باسنم بود اگ زبون الانو داشتم هرکاری دوس داشتم میکردم