2777
2789
عنوان

چقدر زندگی کردن سخت شدههههههههه الان رفتیم خرید خونه کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 63 پست

من نمیدونم کدوم شهر هستید 

ولی وقتی از سوپر میوه ها یا مغازه های اطراف منزل خرید میکنیم‌چندبرابر گرون تره 

من دیروز با مادرم تره بار بودم نارنگی۶0 بود 

سیب خوب ۸۰ .۶۰ هم داشت 

موز کیلو ۱۱۰ بود 

پیاز کیلو ۳۵ 

لبو شلغم ۲۰ 

گل کلم ۳۵

خیار ۵۵

قطعا اطراف خونه‌مون چندبرابر باید خود باز تره بار مرکزی شهرتون برید 

انار ۸۰ 

درامدتون چقدره ؟پس انداز هم دارین ؟

همسرم قبلا نمایشگاه ماشین داشت یعنی مال داداشش بود شوهرمو چندتا ماشینی توش داشت و خشکشویی ی اتفاقی افتاد نزدیک ۱۰ یا ۱۱ میلیارد ضرر کردیم ماشینا رو فروختیم تا بدهی رو بدیم و الان دوباره شوهرم شغل قبلیش که لوازم ماشین سنگین میفروشه مثل اتصالات تازه زدیم این شغلشو به در آمد خیلی نرسیده اما خداروشکر خوبه اما خب بدهکاریم خیلی نزدیک ۱۹ تومن قسط بانکه و بدهی کارخونه ها که جنس آوردیم 

💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوجه و سیب زمینیاملتکوکوتخم مرغگاهی هم فلافلسیب زمینی پخته یا سرخ کردهسیب زمینی و تخم مرغعدسی و خورا ...

من و همسرم ناهار و سرکار میخوریم 

شام زیاد درست میکنم که ناهار ببریم سرکار برا همین از شنبه تا چهارشنبه مجبورم مرغ و گوشت و خورشتی درست کنم

من فکر کردم فقط ما مشکل داریم. بعضی ها چقدر خرج میکنن خیلی هم انگار درامدشون بالاست. الان توی فامیل ...

اره خواهر شوهرم می گفت کاسبی خراب شده 

بعد گفت فلانی روزی چهل میلیون در آمد داره 😐😐چهل میلیون یعنی خرابش بودا 

بهترین زندگی رو دارن 

💚🌱

من و همسرم هر دو شاغلیم بچه ام نداریم حقوق من تقریبا همش میره بره قسط واقعا به سختی یه زندگی دو نفره ...

خدا قوت گلم سلامت باشید منم انشاالله می‌خوام شاغل بشم یه سوپری چیزی بزنم 

💚🌱

ما مرغ نمیخریم ، هم من دوسندارم الان هم اینکه واقعا حیفه اینهمه پول و بدیم مرغ که همش هورمونه ، بجاش ...

گوشت من نمیخورم خب 😢 اما خیلی گرون شده گوشت نمیشه خرید شوهرم غذای ساده نمیخوره اصلا 

💚🌱

کسی نیست کشاورزی و دامداری کنه. همه مردم رفتن کافه و فستفود زدن. نمیگن خب باید ی کوفتی باشه بتونیم ب ...

با کدوم آب من از مسافرت برگشتم خیلی جاها خشک شدن بقیه هم ابشون نصف شده الان اطراف فریدن همه مجبور شدن گلخونه بزنن😕

من نمیدونم کدوم شهر هستید ولی وقتی از سوپر میوه ها یا مغازه های اطراف منزل خرید میکنیم‌چندبرابر گرون ...

ماشینمون رو فروختیم چون دوریم از تره بار مجبورم اطراف بخرم متاسفانه 

💚🌱