2777
2789
عنوان

چقدر زندگی کردن سخت شدههههههههه الان رفتیم خرید خونه کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 63 پست

کسی نیست کشاورزی و دامداری کنه. همه مردم رفتن کافه و فستفود زدن. نمیگن خب باید ی کوفتی باشه بتونیم بخوریم

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حقوق الانو باید خرج یه خوراک در حد معمولیی کنی .من یه بطری آبلیمو رو ۳۶۰ قیمت گرفتم😐خدا خودش رحم ک ...

من هرسال آبلیمو میگرفتم طبیعی امسال نتونستم لیمو بخرم🥲

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀

من و همسرم هر دو شاغلیم بچه ام نداریم حقوق من تقریبا همش میره بره قسط واقعا به سختی یه زندگی دو نفره رو مدیریت میکنیم.یعد یه سری اینجا فقط یاد گرفتن میگن خانمای شاغل حقوقتون  خرج زندگی نکنید 

ما مرغ نمیخریم ، هم من دوسندارم الان هم اینکه واقعا حیفه اینهمه پول و بدیم مرغ که همش هورمونه ، بجاش یکم پول میزاریم روش یکی دو کیلو گوشت یا ماهی میخریم...

ریز ریز هم خرید میکنیم و بیشتر غذاهای ساده میخوریم کم خرج تریم

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلبرکم دخترکم من و بابایی و داداشی منتظر دیدن روی ماهت هستیم💗😘🌸

حالم بده بخدا چقدر شکرگزاری گوش بدم قانون جذب انجام بدم بخدا دیگه نمیشه دلم برای شوهرم میسوزه

عزیزم ذکریارزاق خیلی خوبه خیلیییی من خودم شاغل که بودم هرروزکه میگفتم کلی مشتری داشتم .وهمیشه شکرخداوردزبونت باشه.شوهرمنم ازصبح ساعت ۷تا ۱۲ و۱شب یکسره درمغازه 

هربارمیریم خریدشگفت زده برمیگردیم💔💔

قلبم درد گرفت دعا کن خواهر همه چی درست بشه 

باورت میشه اون روز به شوهرم گفتم رفتم تره باری نارنگی پرسیدم گفت کیلو ۱۷۵ 

شب دیدم دستش بود خریده بود بغضم گرفت نه بخاطر نارنگی بخاطر اینکه کلی قسط داریم و بدهی 

جنس وارد کردیم قرضی 

برای بدبختی مردم که نمی‌تونیم یک کیلو میوه بخریم 

خیلی ما مظلوم هستیم

💚🌱

قلبم درد گرفت دعا کن خواهر همه چی درست بشه باورت میشه اون روز به شوهرم گفتم رفتم تره باری نارنگی پرس ...

طرف شمافک کنم خیلی گرونه ننم ازمیدون میخرم کیلو ۶۵ تا۸۰نارنگی پرتقال انار سیب خرمالو اللته درب مغازه ها۱۲۰میدن خیلی لوکسشو دیگه تا۱۸۰

مثلا چه غذاهای؟

گوجه و سیب زمینی

املت

کوکو

تخم مرغ

گاهی هم فلافل

سیب زمینی پخته یا سرخ کرده

سیب زمینی و تخم مرغ

عدسی و خوراک لوبیا 

هفته ای یکبار هم خورش و برنج یا کباب و برنج

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلبرکم دخترکم من و بابایی و داداشی منتظر دیدن روی ماهت هستیم💗😘🌸

کسی نیست کشاورزی و دامداری کنه. همه مردم رفتن کافه و فستفود زدن. نمیگن خب باید ی کوفتی باشه بتونیم ب ...

میشه گفت جز کوچیکی میتونه باشه 

اما مشکل اصلی تورم اقتصاد داغون 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...