2777
2789
عنوان

چقدر زندگی کردن سخت شدههههههههه الان رفتیم خرید خونه کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 63 پست
قلبم درد گرفت دعا کن خواهر همه چی درست بشه باورت میشه اون روز به شوهرم گفتم رفتم تره باری نارنگی پرس ...

خدابحق حضرت زهرا به هممون کمک کنه شوهرم دوماهه خونه نشین شده ازدردکمر،موندم معطل واسه کارش چیکارکنیم😢

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدابحق حضرت زهرا به هممون کمک کنه شوهرم دوماهه خونه نشین شده ازدردکمر،موندم معطل واسه کارش چیکارکنیم ...

وای خدای من خیلی سخته بخدا انشالله شفا پیدا کنند و زودتر سر پا بشند کرد خونه مریض باشه انگار همه حالشون بده 

💚🌱

با کدوم آب من از مسافرت برگشتم خیلی جاها خشک شدن بقیه هم ابشون نصف شده الان اطراف فریدن همه مجبور شد ...

فریدن که بارندگی خیلی کم شده خدا به داد کشاورزا برسه اینجا کم بارش باشه اصفهان کم آب میشه

فریدن که بارندگی خیلی کم شده خدا به داد کشاورزا برسه اینجا کم بارش باشه اصفهان کم آب میشه

اره عزیزم همین خدا به داد هممون برسه هیچی نداریم تو این کشور دیگه فقط بلدن بیلبورد بزنن فرزند بیارید😐امروز اصفهان همه جا تبلیغ فرزند اوری بود خدا کنه مردم احمق نشن بچه ی دیگه ای رو بدبخت کنن

من و همسرم ناهار و سرکار میخوریم شام زیاد درست میکنم که ناهار ببریم سرکار برا همین از شنبه تا چهارشن ...

آره خب ، منم شغل همسرم یجوریه چندماه از سال شام باید زیاد بپزم که ناهار هم ازش باقی بمونه...

اون مدت ک شام زیاد باید بپزم غذاهام مثل مال شماست و خرجمون زیاد میشه 

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلبرکم دخترکم من و بابایی و داداشی منتظر دیدن روی ماهت هستیم💗😘🌸

گوشت من نمیخورم خب 😢 اما خیلی گرون شده گوشت نمیشه خرید شوهرم غذای ساده نمیخوره اصلا

حالا قبلا من بد غذا بودم الان هرچی باشه من و شوهرم باهم میخوریم 

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلبرکم دخترکم من و بابایی و داداشی منتظر دیدن روی ماهت هستیم💗😘🌸