2777
2789
عنوان

هیچ گاه همچین سی سالگی برای خودم نمی دیدم 🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 27 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا اینجوری شدیم هزار بار هر روزتو اینه خودمو لعنت می فرستم🫥

چرا؟؟

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

الان همه اینا هستی یا میخواستی باشی؟

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

خیلی پر از انرژیم فکر نمیکردم انرژیم از۱۹سالگیم اینقدر بیشتر بشه حتی

خیلی باحاله!! منم دوسش دارم انگاری ازون باگ های دهه بیست رها شدیم...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

هستم ! معلمم و دارم مجری میشم و اریال کار میکنم و به زودی ژیمناستیک شروع میکنم 

ماشین خریدم 

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

فقط فکررمیمردم این سن یک زن خونه دارو با۳تا بچه باشم ولی یک زن تحصیلکزده و شاغل شدم 😂

هستم ! معلمم و دارم مجری میشم و اریال کار میکنم و به زودی ژیمناستیک شروع میکنم ماشین خریدم

بسیااار عالی

همه چیز دست خود آدمه 

موفق باشید

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

فقط فکررمیمردم این سن یک زن خونه دارو با۳تا بچه باشم ولی یک زن تحصیلکزده و شاغل شدم 😂

موفقیت جذب آدمای موفق و خودساخته میشه

مطمئن باش بهترین برات اتفاق میافته

فقط تو مسیر مثبت و طرز فکر مثبتت بمون 

تاپیک امشبتو خوندم منم امسال معلم شدم موفق باشی عزیزم

چه رشته ای ؟؟