2777
2789

من فرهنگیان نیستم تو دیوار دنبال زمین میگشتم که یکی زمینش که مال تعاونی فرهنگیانه رو بفروش گذاشته اونم با قیمت خیلی کم بهش زنگ زدم میگه سند سیم سورپ دارم بهش گفتم مشکلی پیش نمیاد اگه بخرمش تعاونی میذاره بسازمش میگه  زمین شخصی سازی شده مشکلی نیس  ولی حسم میگه یه کاسه ای زیر نیم کاسه اس و اینکه انشعاب اب و گاز و برق پیشش نیس  و با خونه ها فاصله داره  الان چکار کنم 

👩‍💻

من خودم فرهنگی هستم و چنین چیزی تا حالا نشنیدم.

حواست باشه کلاه برداری نباشه

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم والا میگه یه روز بیا زمین رو بهت نشون بدم

استعلام از تز شهرداری و اداره ثبت اسناد بگیر.

با عجله تصمیم نگیر.

شاید اصن صاحب زمین نیست

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
استعلام از تز شهرداری و اداره ثبت اسناد بگیر.با عجله تصمیم نگیر.شاید اصن صاحب زمین نیست

اره باید استعلام بگیرم ولی بنظرت از شهرداری یا خود مرکز تعاونی مسکن ؟

👩‍💻
اره باید استعلام بگیرم ولی بنظرت از شهرداری یا خود مرکز تعاونی مسکن ؟

ببین من خودم تا حالا زمین و خونه معامله نکردم. ولی درموردش یه سرچ کن.

از هوش مصنوعی هم سوال بپرس ببین چی میگه

باشه عزیزم مرسی که وقت گذاشتی💚🙏

زنده باشی گلم. الهی موفق باشی و معامله درست و پرسود داشته باشی