2777
2789
عنوان

چون پالتو و بوت خریدم هوا سرد نمیشه😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 56 پست
ولی خیلی خوب چیزاتو خریدی من اصلا سمت پالتو اینا نرفتم خیلی گرون شد🥲

بابا دختر خودمو بدبخت کردم الان پول یه شام ندارم اونا ام‌ک نمیتونم بپوشم چون هوا سرد نیس😢😂

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا دویست میلیون لباس زمستونی عجیبه اینجا؟ دوتا جرم اصل بگیره همین میشه عوضش یه عمر تو کمده ادمه

خب عجیبه خدایی دیگه 

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

فدا سرت 😂😁مهم اینکه هوا سرد بشه خوش استایلی🤌😍

فدات شم گلم ایشالله سرد بشه

😢😢😢یه دو سه بار بپوشمشون حیفه خیلی نازن

نیست بخدا خانوم صاحب کارمن از ترکیه یه جرم اصل گرفته بود شناسنامه داشت جرمش 800 دلار

برا اونجا ارزونه اگه پولشو از اونجا در میاره اینو دیگه هممون میدونیم

[QUOTE=] نیست بخدا  خانوم  صاحب کارمن از ترکیه یه جرم اصل گرفته بود شناسنامه داشت جرمش 800  دل ... [/QUOTE]

کیفیت چرم های ایرانی واقعا بهتره 

بعدم چون اونا معلوم نیست ذبحشون اسلامیه یا غیر اسلامی من چرم اصل از برندهای خارجی نمیگیرم ولی جنسای دیگشون چرا مثلا بارونی و .... 

برند تر از چرم مشهد که نداریم اونم قیمتش اینجوری نیست 

البته سبک زندگی ها متفاوته من داشته باشم هم اینطوری خرج نمیکنم

....

برا اونجا ارزونه اگه پولشو از اونجا در میاره اینو دیگه هممون میدونیم

نه بابا اینجاس  ، رفته بود خرید ، درکل میخوام بگم عجیب نیست  همین الان ایران مال و نیایشم بری همینه نی نی سایت ولی باورنمیکنن

[QUOTE=] نیست بخدا خانوم صاحب کارمن از ترکیه یه جرم اصل گرفته بود شناسنامه داشت جرمش 800 دل ... ...

بابا ولشون کن حالشون خوب نیست اینا 

تا حالا دیدی تو ایران کسی بیشتر از ۵۰ م تومن قیمت لباسش باشه؟؟ نه اینجا همه یه میلیاردی لباس میخرن بابا ما فقیریم تازه میگن خوبه قیمتش ولشون کن بزا تو خیالشون خوش باشن😂😂😂😂😂😂😂😂

[QUOTE=] نیست بخدا خانوم صاحب کارمن از ترکیه یه جرم اصل گرفته بود شناسنامه داشت جرمش 800 دل ... ...

حالا اونو نمیدونم ، ولی جرمش شناسنامه داربود که بخواد بفروشه هم مثل طلا میتونه باقیمت بالا بفروشه ، بله جرم تبریزم واقعا خوبه کیفیتش

نه بابا اینجاس ، رفته بود خرید ، درکل میخوام بگم عجیب نیست همین الان ایران مال و نیایشم بری همینه ...

عزیزم اصن یه میلیارد