2777
2789
عنوان

چون پالتو و بوت خریدم هوا سرد نمیشه😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 56 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قیمت ها مناسب بوووددد؟ خدایا شکرت واقعا🙄یا خیلی خوب خالی میبندی ا واقعا مولتی میلیاردری چیزی هستی😂 ...

قیمتها واقعا مناسب بود ما ذوق میکردیم .چون مثلا قیمت به پول ما فک کن ده میلیون کمتر میشد .اینجا واقعا خراج بی معنی هست جاهای دیگه واقعا کالکشن جدید میاد حراج واقعی تره .

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

ما رفتیم جایی یک برندی کالکشن بهار آورده بود زمستونی تو حراج ،من و همسرم دویست میلیون و خورده ای زمس ...

شغلتون چیه که دویست میلیون برای لباس براتون ارزونه😁

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

شغلتون چیه که دویست میلیون برای لباس براتون ارزونه😁

نه عزیزم ببین ما میریم مثلا لباس می‌خریم شاید حداقل دو سال نخریم .شوهرم نگم چه کاره هست شانس ندارم آخه اسمم مامان دوقلوها ست .تاپیک ندارما اما کلا دوست ندارم کسی پیدام کنه.در مجموع خرید خوبی هست دیگه .

نه عزیزم ببین ما میریم مثلا لباس می‌خریم شاید حداقل دو سال نخریم .شوهرم نگم چه کاره هست شانس ندارم آ ...

چی بگم خدا بهتون بیشتر بده⁦♥️⁩⁦♥️⁩

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

ماشین بشور شاید بارون اومد😂

تو این وضعیت بی آبی توصیه ی به جایی بود 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

چی بگم خدا بهتون بیشتر بده⁦♥️⁩⁦♥️⁩

ممنونم عزیزم .خدا به همه رزق و روزی حلال بده عزیزم .و سلامتی ایشالا .🩷🩷🙏

خدایا به حق پالتو ها و بوت های خریده شده و گرد گرفته کنج اتاق بارون بیاد

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

ممنونم عزیزم .خدا به همه رزق و روزی حلال بده عزیزم .و سلامتی ایشالا .🩷🩷🙏

⁦♥️⁩⁦♥️⁩