آنا_خانوممم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 1773 عنوان چون پالتو و بوت خریدم هوا سرد نمیشه😢😢😢 681 بازدید | 56 پست بارونم خو هیچ😢😂😂😂😂مطمینم چون پالتو گرفتم😢😢😢😂😂😂😂 نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋 1404/09/06 | 19:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maedeheidari عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 8207 من لازم داشتم ولی نگرفتم حس کردم نیاز نشه هر چه از دوست رسد نیکوست...
آنا_خانوممم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 1773 من لازم داشتم ولی نگرفتم حس کردم نیاز نشه اره نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋
ruohi عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 14056 دهه نود که دانشجو بودم همدان همیشه تا ساق پا تو برف بودیم و سرمااا الان چی ؟!؟! نانوا هم جوش شیرین می زند بیچاره فرهاد
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 15038 😐😐من بوت گرفتم ۱ ملیون ۸۰۰بارونی گرفتم البته پالتو ماننده ۳ تومن 🤣😂از پارسالم کاپشن وبارونی بلند دارمینی قصدی بارون نمیاد بپوسه کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
پلنگ_خسته عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 10407 من بوت میپوشم مشکلی نیس وقتشه ولی بلند نیست خیلی تا وسط ساق پام اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁
آنا_خانوممم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 1773 دهه نود که دانشجو بودم همدان همیشه تا ساق پا تو برف بودیم و سرمااا الان چی ؟!؟! الان دریغ از یه قطره بارون و هوای خنک نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋
آنا_خانوممم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 1773 😐😐من بوت گرفتم ۱ ملیون ۸۰۰بارونی گرفتم البته پالتو ماننده ۳ تومن 🤣😂از پارسالم کاپشن وبارونی بلند ... برا من حدودا ۱۰ شد😂😂😂😂😂خودمو بدبخت کردم الان پول یه شام ندارم نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋
آنا_خانوممم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 1773 من اصلا نخریدم خوب کردی نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋
آنا_خانوممم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 1773 البته پول نداشتم دلم بافت میخواد 💔 بافت یه تومنه کلا پولاتو جمع کن یه دونه بگیرشهرت سرده یا خنکه نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 15038 برا من حدودا ۱۰ شد😂😂😂😂😂خودمو بدبخت کردم الان پول یه شام ندارم 🤣😂😂😂حالا من خیر سرم گشتم ارزون پیدا کنم دیگه غصه بعدشو نخورم همینم برام گرون شد .. کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
آنا_خانوممم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 1773 کدوم شهری؟؟ گرمه هنو اینجا نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋