2777
2789
عنوان

چون پالتو و بوت خریدم هوا سرد نمیشه😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما رفتیم جایی یک برندی کالکشن بهار آورده بود زمستونی تو حراج ،من و همسرم دویست میلیون و خورده ای زمستونی خریدیم ،و الان فقط تو کمدن فعلا ،تهرانم هنوز هوا در حد بارونی یکم بیشتر 🥲.تازه خوشحال که چقدر قیمت‌ها مناسب بود واقعا .چه میشه کرد ،🫠

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

🤣😂😂😂حالا من خیر سرم گشتم ارزون پیدا کنم دیگه غصه بعدشو نخورم همینم برام گرون شد ..

کاش حدااقل خنک شه دو سه بار بپوشم دلم اروم بگیره😂😂😂

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

ما رفتیم جایی یک برندی کالکشن بهار آورده بود زمستونی تو حراج ،من و همسرم دویست میلیون و خورده ای زمس ...

قیمت ها مناسب بوووددد؟ خدایا شکرت واقعا🙄

یا خیلی خوب خالی میبندی ا واقعا مولتی میلیاردری چیزی هستی😂😐

....

برو بزن تو دیوار بفروششون از خشکسالی نجاتمون بده😅😅😅

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

منم بوت و آگ و اینا خریدم ولی یک قطره آب هم از آسمون نیومد😂 پارسال که چیزی نخریدم مشهد برف و بوران ...

همینو بگوووو😂😂😂😂

ما رفتیم جایی یک برندی کالکشن بهار آورده بود زمستونی تو حراج ،من و همسرم دویست میلیون و خورده ای زمس ...

۲۰۰ میلیون😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

قیمت ها مناسب بوووددد؟ خدایا شکرت واقعا🙄یا خیلی خوب خالی میبندی ا واقعا مولتی میلیاردری چیزی هستی😂 ...

حقیقتا باور نکردم تازه میگه مفته

دهه نود که دانشجو بودم همدان همیشه تا ساق پا تو برف بودیم و سرمااا الان چی ؟!؟!

شهر عزیز من

من لیسانسم علوم پزشکی همدان بودم شهر خودم

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن