2777
2789
عنوان

کسی هست بچش بیرون رفتنی خیلی گریه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 41 پست

ماله من هر کی میومد خونمون می‌گفت بره می‌رفت تو اتاق خواب نمیومد بیرون تازه باباشم میبرد تو اتاق همه درک میکردن بیشتر ولی خانواده شوهرم بهشون بر میخورد انگار کن میگفتم اینا اومدن بزن زیر گریه

پارسال تو یه تایم خالم فوت شد مجبور بودم اونجا باشم ولی این بچه از دماغ منو همسرم در آورد تو سالن تو ...

خدا رحمت کنه خالت رو عزیزم.

خداروشکر ماشالله.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمت کنه خالت رو عزیزم.خداروشکر ماشالله.

ممنون عزیز.درست میشه من خودم هر روز میگفتم خدایا تا کی میخواد این کار رو کنه ولی یهو خودش ارتباط گرفت باهمه خوب شد خداروشکر

درستهبنظرم تو این سن اصلا نباید برد بچه ها رو خرید و بازار کنترلشون خیلی سختهدو بار رفتم توبه کردم

همین امروز کاری داشتم بازار هرکار کردیم تو ماشین نشست پیش شوهرم. با من اومد انقدرم گریه کرد و تو مغازه نق زد خرید کردم اومدم خونه میبینم اشتباه خریدم🤦‍♀️

.من بچه ام از اول دردری بود ۲ سالش بود بیرون نمی‌بریم شب نمی‌ خوابید الان نزدیک ۴ سالشه هر روز پارک و خرید و مهمونی من بیشتر خسته میشم 😅😅کاش خونه دوست داشت زمستون خیلی سخته ،مجبوریم بریم دیگه

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
پسر من از هر چی بگی میترسید دیوونه شدم از دستش فک کن حموم می‌رفت جیغ جیغ گریه باورت میشه تو دستشویی ...

آخی چ سخته درکت میکنم. دختر منم از حموم میترسه . اما انقدر عروسک پلاستیکی و چیزهای رنگی گذاشتم حموم کمی ترسش ریخته

بازم گاهی گریه میکنه.

همین امروز کاری داشتم بازار هرکار کردیم تو ماشین نشست پیش شوهرم. با من اومد انقدرم گریه کرد و تو مغا ...

دختر من تازه تو ماشین هم گریه میکرد ولی الان از ماشین پیاده میشیم گریه می‌کنه میگه بریم بیرون. خخخ.درست میشه صبر کن واصلا نه دعواش کن نه چیزی بگو طبیعیه

آخی چ سخته درکت میکنم. دختر منم از حموم میترسه . اما انقدر عروسک پلاستیکی و چیزهای رنگی گذاشتم حموم ...

دختر من از ترس گریش تو مغازه مرغ و قصابی پا نمیزاشتیم به شدت از خورد کردن مرغ میترسید گریه میکرد عجیب بود اصلا دختر من از صدای بلند میترسید گریه میکرد

ماله من هر کی میومد خونمون می‌گفت بره می‌رفت تو اتاق خواب نمیومد بیرون تازه باباشم میبرد تو اتاق همه ...

خخخ چ بامزه باباشم‌میبرده😁😄 واسه من میچسبه بهم نمیزاره پذیرایی کنم . تا بلند میشم جییییغ بنفش میکشه مهمون بنده خدا معذب میشه. خانواده شوهر منم فک میکنن تو تربیتش من کم کار داشتم هرچی میگم بچه ست ربطی ب یاد دادن اینا نداره نمیفهمن.

آخی چ سخته درکت میکنم. دختر منم از حموم میترسه . اما انقدر عروسک پلاستیکی و چیزهای رنگی گذاشتم حموم ...

ماه محرم هم از ترس گریش بیرون نمیرفتیم صدای طبل و اینا می‌شنید گریه میکرد بریم بریم 

ممنون عزیز.درست میشه من خودم هر روز میگفتم خدایا تا کی میخواد این کار رو کنه ولی یهو خودش ارتباط گرف ...

اره درسته . سلامت باشن ان شالله با این رفتاراشون میشه راه اومد

.من بچه ام از اول دردری بود ۲ سالش بود بیرون نمی‌بریم شب نمی‌ خوابید الان نزدیک ۴ سالشه هر روز پارک ...

ای جان خدا حفظش کنه 🥰

خخخ چ بامزه باباشم‌میبرده😁😄 واسه من میچسبه بهم نمیزاره پذیرایی کنم . تا بلند میشه جییییغ بنفش میکش ...

اره این می‌رفت تو اتاق داد میزد باباش بیاد بعدم سر سفره صورتش رو می‌گرفت شروع به گریه .مادرشوهرم رک می‌گفت این به تو رفته آخه بگو بیشعور اگه به من می‌رفت تو الان سر سفرم پس چیکار میکنی