ماله من هر کی میومد خونمون میگفت بره میرفت تو اتاق خواب نمیومد بیرون تازه باباشم میبرد تو اتاق همه درک میکردن بیشتر ولی خانواده شوهرم بهشون بر میخورد انگار کن میگفتم اینا اومدن بزن زیر گریه
درستهبنظرم تو این سن اصلا نباید برد بچه ها رو خرید و بازار کنترلشون خیلی سختهدو بار رفتم توبه کردم
همین امروز کاری داشتم بازار هرکار کردیم تو ماشین نشست پیش شوهرم. با من اومد انقدرم گریه کرد و تو مغازه نق زد خرید کردم اومدم خونه میبینم اشتباه خریدم🤦♀️
.من بچه ام از اول دردری بود ۲ سالش بود بیرون نمیبریم شب نمی خوابید الان نزدیک ۴ سالشه هر روز پارک و خرید و مهمونی من بیشتر خسته میشم 😅😅کاش خونه دوست داشت زمستون خیلی سخته ،مجبوریم بریم دیگه
مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
همین امروز کاری داشتم بازار هرکار کردیم تو ماشین نشست پیش شوهرم. با من اومد انقدرم گریه کرد و تو مغا ...
دختر من تازه تو ماشین هم گریه میکرد ولی الان از ماشین پیاده میشیم گریه میکنه میگه بریم بیرون. خخخ.درست میشه صبر کن واصلا نه دعواش کن نه چیزی بگو طبیعیه
ماله من هر کی میومد خونمون میگفت بره میرفت تو اتاق خواب نمیومد بیرون تازه باباشم میبرد تو اتاق همه ...
خخخ چ بامزه باباشممیبرده😁😄 واسه من میچسبه بهم نمیزاره پذیرایی کنم . تا بلند میشم جییییغ بنفش میکشه مهمون بنده خدا معذب میشه. خانواده شوهر منم فک میکنن تو تربیتش من کم کار داشتم هرچی میگم بچه ست ربطی ب یاد دادن اینا نداره نمیفهمن.
خخخ چ بامزه باباشممیبرده😁😄 واسه من میچسبه بهم نمیزاره پذیرایی کنم . تا بلند میشه جییییغ بنفش میکش ...
اره این میرفت تو اتاق داد میزد باباش بیاد بعدم سر سفره صورتش رو میگرفت شروع به گریه .مادرشوهرم رک میگفت این به تو رفته آخه بگو بیشعور اگه به من میرفت تو الان سر سفرم پس چیکار میکنی