2777
2789

۲۲ ماهشه .تو خونه خوبه بیرون ک میریم یا مهمون میاد انقدر  گریه میکنه انگار میترسه . 

پارک رفتنی خوبه  بازی میکنه اما محیط های شلوغ خانه کودک یا بازار یا مغازه همش گریه میکنه و میگه بریم.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه من یعنی پدرم در میومد به خدا .الان سه سال و چهار ماهشه بهتر شد یهو

عع یعنی تا این سن هم گریه میکنه؟!  

میدونی دخترم حتی مهمونم ک میاد یا میریم مهمونی انقدر گریه میکنه و میلرزه انگار چیکارش دارن

دخترم اینجوری وقتی وارد محیط شلوغ میشیم گریه میکنه و میگه بریم

ای بابا ...خیلی رو اعصابه فک کن میرم خرید تو مغازه جیغ میزنه ک بریم. مهمون میاد میچسبه بهم جییییغ ... 🥴 

در صورتی ک تو خونه خوش اخلاقه.

عع یعنی تا این سن هم گریه میکنه؟! میدونی دخترم حتی مهمونم ک میاد یا میریم مهمونی انقدر گریه میکنه و ...

دقیقا عین دختر من اینقدر خجالت می‌کشیدم همش حرف می‌شنیدم اینقدر آدم ندیده اینطوریه ولی یهو پنج شش ماهه خوب شد دستشو جلوی چشماش میزاشت کسی رو نبینه در حد غش کردن گریه میکرد 

عع خوبه ماشالله بهشون

پارسال تو یه تایم خالم فوت شد مجبور بودم اونجا باشم ولی این بچه از دماغ منو همسرم در آورد تو سالن تو خونه سر خاک یه سره گریه ولی امسال خیلی خیلی خوب شد انکار نه انگار همون بچس

پسرم بشدت گریه میکردالان هشت سالشهگریه دیگه نمی کنهاما خیلی غر میزنی خیلی زیاد. مخصوصا مغازه بریم

اره خب هشت سال دیگه نبایدم گریه کنه . اما بعضی بچه هت حوصله خرید رفتن و گشتن با پدر و مادر رو ندارن تو این سن بهونه گیری میکنن. دختر بزرگمم همینجوره ۱۱ سالشه.

ای بابا ...خیلی رو اعصابه فک کن میرم خرید تو مغازه جیغ میزنه ک بریم. مهمون میاد میچسبه بهم جییییغ .. ...

درسته

بنظرم تو این سن اصلا نباید برد بچه ها رو خرید و بازار کنترلشون خیلی سخته

دو بار رفتم توبه کردم 

دقیقا عین دختر من اینقدر خجالت می‌کشیدم همش حرف می‌شنیدم اینقدر آدم ندیده اینطوریه ولی یهو پنج شش ما ...

اره ب منم فامیل تیکه میندازن . خب من میبینم دخترم ناراحته و میترسه و مهمونی کوفتم میشه رفت و امدم رو کم کردم اما باز مادرم یا داداشم اینام بیان بازم گریه میکنه . مگر اینکه چندروز بمونم از فرداش بهتره دیگه