2777
2789
عنوان

به نظرتون کار من درسته یا مامانم

309 بازدید | 32 پست

امروز تو کوچمون داشتم بر میگشتم مقنعه ام هم افتاده بود از سرم یهو یه خانم چادری برگشت بهم گفت دخترم موهاتو بکن تو زشته منم لجم گرفت از فوضولیش بهش گفتم به تو چه بعدم موهای بافته ام رو از زیر مقنعه در آوردم بیرون تا بیشتر لجش بگیره 

مامانم برگشته میگه نباید جوابشو میدادی این قشر خیلی وحشین یهو دیدی چاقو زد بهت بعید نیست 

اخه لجمم میگیره حتی تو اتوبوس هم ولم نمیکنن 

حالا از این به بعد دیدمشون بی محلی کنم یا جوابشون رو بدم ؟ 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به روی خودت نیار هرچی درگیری کمتر باشه اعصاب خودت آروم تره

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
من نمیخوام کار اون زنو تایید کنم اما گاهی امر به معروف و نهی منکر چه اشکال داره شما میتونستی بی جواب ...

خانم تیپ هر کس انتخاب خودش و خونوادش هست

وقتی ایشون انتخابش اینه مقنعه نپوشه نباید بقیه که با حجابن تخریبش کنن 

خانم تیپ هر کس انتخاب خودش و خونوادش هستوقتی ایشون انتخابش اینه مقنعه نپوشه نباید بقیه که با حجابن ت ...

جامعه انتخاب اسلامی داره 

تیپ و پوشش انتخاب خودمونه 

یکی با چادر یکی با مانتو یکی با شال یکی با روسری 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
خانم تیپ هر کس انتخاب خودش و خونوادش هستوقتی ایشون انتخابش اینه مقنعه نپوشه نباید بقیه که با حجابن ت ...

ببین من چون از دانشگاهم برمیگشتم لباسام حراست پسند و اوکی بودن حالا یه لحظه مقنعه ام افتاده موهام دیده شده هیچی رو ندیده همون موی منو دیده

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

جامعه انتخاب اسلامی داره تیپ و پوشش انتخاب خودمونه یکی با چادر یکی با مانتو یکی با شال یکی با روسری

ولی الان زمانی هست که ۹۰ درصد خانوما حتی روسری هم ندارن

بهتره توی چنین دهه ای افراد با حجاب امر به معروف نکنن

نه خوب کردی اتفاقا. همین شده که انقدر پررو شدن و اعصاب آدم رو راه به راه به هم می‌ریزن. چهار بار ببینن وقتی می‌گن، قراره حرف بشنون و خودشون هم اذیت شن، شاید بی‌خیال شن. لآأقل با حس امنیت گند نمی‌زنن به اعصاب آدم.