2777
2789
عنوان

به نظرتون کار من درسته یا مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 32 پست
ببینید چیکار کردین که شما رو شکل قاتل ها میبینن تو جامعه باز حداقل من با افتخار میتونم بگم با قضاوت ...

گفتم که عزیزم پیش داوری می کنید. 

اگر نظر من رو درست میخوندی نوشتم هم اون خانم به مشاور نیاز دارن که بتونن جایگاه رو تشخیص بدن و چی بگن

هم مادر جنابعالی که بدبینی تداشته باشه هر کسی که باهاش موافق نیست و به مردم مثل آب خوردن برچسب بزنه، چاقوکشه 

شما هم همون تفکر رو تکرار کردی،بدون اینکه زحمت بدی ببینی من چی نوشتم. 

بله هر دو طرف مشاوره لازم هستن واین نظر منه 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

گفتم که عزیزم پیش داوری می کنید. اگر نظر من رو درست میخوندی نوشتم هم اون خانم به مشاور نیاز دارن که ...

انقدر چاقو کشی و دزدی تو جامعه عادی سازی شده ناخودآگاه ذهن آدم برای بقا آماده میشه و اینجور واکنش ها طبیعی میشن . اگه اینطور باشه که خیلیا تو همین تاپیک گفتن بهتره سر به سر اینطور افراد نذارید و عملا با مادر بنده موافق بودن پس لابد یه چیزی دیدن و میدونن که اینطور گارد گرفتن 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانم تیپ هر کس انتخاب خودش و خونوادش هستوقتی ایشون انتخابش اینه مقنعه نپوشه نباید بقیه که با حجابن ت ...

با احترام به نظر شما..... 

مشکل جامعه ما الان بی حیایی هست نه بی حجابی 

کاش همه چیز به همین مقنعه نداشتن ختم میشد. 

اما وقتی بگیم هر کسی آزاده که هر چیزی بپوشه، نیم تنه، تاپ و دامن کوتاه و بدن نمایی و شهوت رانی رواج پیدا میکنه 

ومتاااسفانه باید شاهد رفتارای اتاق خوابی داخل پارک ها وکافه ها و....... باشیم. 

بهتره یه کم بیشتر به عواقب کارامون فکر کنیم