2777
2789

دون دونه های سفید داخل ابروهامه

که با دست درشون میارم خیلییی رو مخمن کسی میدونه چرا اینجور میشه؟  البته چندماهه برا ابروهام روغن کرچک میزنم یعنی از اونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونقد حاد نیس ک برم دکتر😂

شاید باعث ریزش ابروهاتم بشه  . از کجا می دونی ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

حس میکنم خشکهاز چی ب وجود میان اینا بخاطر چیه؟

خب خشکی پوست که بخاطر کم بودن رطوبت پوسته احتمالن کم آب مصرف میکنی یا موادشوینده قوی میزنی

گاهی میتونی بخور بدی خیلی به پوستت کمک میکنه

خب خشکی پوست که بخاطر کم بودن رطوبت پوسته احتمالن کم آب مصرف میکنی یا موادشوینده قوی میزنیگاهی میتون ...

نه اصلا از شوینده و اینا استفاده نمیکنم

فقط یه مدت روغن کرچک ب ابروهام میزدم ی هفته پیش قطعش کردم بخاطر این مشکل

والا عجیب شد برام

بنظر من یکم وازلین بزن برای رشد ابروهاتم خوبه

وازلین قبلا میزدم تاثیری رو رشد ابروهام ندیدم

ولی این روغن کرچک ک گفتم عاالیه

پیشنهاد میکنم استفاده کنی ابروهام خیلی پرپشت تر از قبل شدن

ولی فکرکنم مشکل ابروهام از همین روغن بود😁

وازلین قبلا میزدم تاثیری رو رشد ابروهام ندیدمولی این روغن کرچک ک گفتم عاالیهپیشنهاد میکنم استفاده کن ...

خارشم داره ابروهات؟اگه حالت شوره اس و میخارن که درماتیت سبوره ممکنه باشه پماد ان ان یا کلوتریمازول ضد قارچ بزن ..بعدم روغن زیتون اصل بزن ابروهات فکنم الان کیلویی ۹۰۰ باشه.توی پاییز زمستون حداقل هفته ای سه روز بزن خشک نشن.