2777
2789
از خودم خجالت میکشم که اول اینقدر مادر امنی نبودم که بهم بگه دوم خودم متوجه نیاز بچه ام نشدم تا اون ...

اون دختر خودمم 

مامانم همیشه میگه پولاتو خرج خودت کن ولی خب نمیدونم چرا واسه کلاس آنلاین نمیتونم بهش بگم 

الانم دارم پولامو زره زره جمع میکنم بتونم بازم شرکت کنم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شرمنده میشم و کیف میکنم و به روش نمیارم

اون دختر خودمم

علاقه شدیدی به هنر دارم قبلا کلاس حضوری رفتم ولی فایده نداشت الان کلاس آنلاین ثبت نام کردم هر کلاسی ببینم به هدفم نزدیکه پول جمع میکنم ثبت نام میکنم

بنظرتون نتیجه میگیرم؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
زیادم ازاین کارا نکن گاهی خرج کن حال کن هدر بده🤣منم مثل توبودم ولی الان میبینم اون دوران گذشت و لذت ...

ولی من از اینکار لذت میبرم

تلاش تمرینآفرین دختر گل

مرسی عزیزم😍