2777
2789
عنوان

رابطع سمی

115 بازدید | 12 پست

بچها بعد ی سال از رابطع سمی برا اولین بار خودم اومدم بیرون خسته شدم از سردی بیخبری و بددهنیش ی تومار دادم کات کردم اونم فقط سکوت کرد 

چتو دوطرفه پاک کرد 

۶ بار رفته و برگشته من از سر وابستگی قبولش میکرردم انقد بیشرفه هفته پیش من بهش براش کادو دادم روز مرد این یهو سرد ترشد بنظرتون اینکه اینبار من رفتم ممکنه بازم برگرده میخام واقعا سگ محلش کنم

هیچ وقت نکردم انقد حالم خوبه ک رفتم ارامش دارم نگران سردی بی توحهی نیسم نهایت لطفش این بود اخر شب ی شبخیر میگف در هفته یکی دوبار بامنت میومد بیرون اجتنابی بی ذات 

بلاک میکرد همیشه این سری ک رفتم نکرد بنظرتون دلیلش چیه

بهترین کار کردی ولی نباید کادو میدادی سرگرمی بودی واسشکه هی میرفت میومد

میدونی من خیلی حساسم ینی زیر بار منت کسی نمیرم میدونم خسیسه قبلش کیف داده بود بهم یهویی هرچند ک کادو ان نمیداد والا مگ مناسبتی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بچه اس

این حرکت مزخرفی که چت رو دو طرفه پاک میکنن دیگه چیه انگار بچه کوچولو ان...

خیلیم خوب کاری کردی که خودتو از یه رابطه سمی بیرون کشیدی . سعی کن دیگه اصلا بهش فکر نکنی و خودت حال خودت رو خوب کنی

که داند به جز ذات پروردگار،که فردا چه بازی کند روزگار...🌱

الان برا من دو روز شده که پیام نداده بعد آخرین چتمون

میخام برینم بهش اینبار 

چون من واقعا چیزی از هیچ لحاظ کم ندارم هم قیافم خوبه هم اندامم عالیه هم اخلاقم 

خلاصه ک من دست هر کسی باشم بهترینارو برام فراهم می‌کنه ، نه اینکه عین این احمق باهام رفتار کنه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

منم مث تو خاهر کلی ادم دنبالمه من پی این گاو بیسواد بی فرهتگ روانی بودگ

والا من پی اش نبودم 

این خودش عین سگ پیگیرمه 

ولی دیگه داره زندگیم نابود میشه روانی میشم 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

یعنی چی دست هر کسی باشم دختر گلم این حرف حرف خوبی نیست

منظورم اینه که با هر کسی باشم 

نه اینکه با این احمق 

ببخشید نامزدین؟

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

آدم تاکسیک و رابطه تاکسیک

اینا رو که گفتی و نوشتی فردا با یه اشاره ازش یادت نره دوباره نرم بشی دختر نازم

هر کی قدرتو  دونست آدم موندنه هر کی ندونست بگو خوش اومدی راه باز به طرف بیرون راهنماییش کن