2777
2789
چرا اموزش دادم ولی بچس دیگه پنج سالشه دخترمم خوشگله

به نظرم زیادی هم حساس نباش 

اگه آموزش دادی کافیه 

بچت میاد بیرون ازش بپرس که چیکار کردن و ...

از الان یادش بده اتفاقات رخ. برات تعریف کنه 

اگه خدای نکرده چیزی باشه بچه میگه 

اینکه عوض کنی خوب نیست چون الان بچت با اون آدم ارتباط گرفته و عوض بشه ممکنه خوب نباشه برای درمانش

بنظرم عوضش کنم بهتره ببرمش پیش یه زن

حتما عوض کن

اینا هم که میگن آموزش بده هر بچه ایی به مدل برخورد میکنه دختر شما وقتی ببینه خودت آوردی و خودت بیرونی حس امنیت می‌کنه و حس بدی نمیگیره و اونم چون آموزش میده ممکنه به صورت بازی کاری کنه

پس ب نظرم حتما یک درصد احتمال هم زیاده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند بار بردی؟ رفتار دخترت نشونه خاصی از اذیت شدن یا معذب شدن نشون نمیده؟

سه بار بار اول که با دخترم رفتیم اتاق دوبار هم تنها رف نه اینجور نشونه ها نیست خودم ترسیدم 

حتما عوض کناینا هم که میگن آموزش بده هر بچه ایی به مدل برخورد میکنه دختر شما وقتی ببینه خودت آوردی و ...

پیش یه خانوم ببرم یا انلاین مشاور درمانی اناخاب کنم براش 

سه بار بار اول که با دخترم رفتیم اتاق دوبار هم تنها رف نه اینجور نشونه ها نیست خودم ترسیدم

خب این پنج جلسه رو درمانش اثر گذاشته؟ معمولا اینطور موقع اون اتاق باید دور بین داشته باشه  داره؟ 

خب این پنج جلسه رو درمانش اثر گذاشته؟ معمولا اینطور موقع اون اتاق باید دور بین داشته باشه داره؟

سه جلسه خوب بوده دوربین هم داشته باشه مگه من میبینمـ

پیش یه خانوم ببرم یا انلاین مشاور درمانی اناخاب کنم براش

پیش خانم ببر

ولی هیچ چیزی بهتر از مهد یا کودکستان نیست براش 

تی وی رو. قطع کن گوشی نده بهش و فقطبزلر بین بچه ها و حرف بزن و بپرس ازش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عوض کن و به دخترت یاد بده هر چی میشه رو برات تعریف کنه دختر منم پنج سالشه جوری شدههررر چی میشه بهم م ...

همون دیگه بخاطر چی میبرمش گفتار درمانی نمیتونه اتفاقهای روز مرش رو تعریف کنه 

پیش خانم ببرولی هیچ چیزی بهتر از مهد یا کودکستان نیست براش تی وی رو. قطع کن گوشی نده بهش و فقطبزلر ب ...

خاموم پیدا نکردم که به ما نزدیک باشه نمیدونم انلاین پیدا کنم براش 

عزیزم اصلا اصلا اصلا و ابدا به هیچ عنوان دیگه نذار دخترت تنها باشه با اون مرد یا هرکس دیگه ای، ازت عاجزانه خواهش دارم نکن این کار رو، اگه ریگی به کفشش نیست شما هم باید یا حضور داشته باشی یا با دوربین ببینی، اصلا چه معنی داره که با بچه تنها میره تو اتاق؟!! خواهش میکنم دیگه تنهاشون نذار 🙏🙏

پیش دبستانی میره

هم سن دختر منه

دختر منم تأخیر گفتار داشت بر می گفتار درمانی ولی ب نظرم اونقدر مفید نبود الان که میره پیش خیلی بهتر شده 

خاموم پیدا نکردم که به ما نزدیک باشه نمیدونم انلاین پیدا کنم براش

بگو پدرش گفته همراهش بیام تو اتاق و تاکید من ک حرفی نمی‌زنی و دخالت نمیکنی