2777
2789
بگو پدرش گفته همراهش بیام تو اتاق و تاکید من ک حرفی نمی‌زنی و دخالت نمیکنی

جلسه اول رفتم جلسه دوم و سوم دیگه نگفت بیا اخه یه بچه موچیم دارم که سر و صدا میکنه شاید بخاطر اونه 

هم سن دختر منهدختر منم تأخیر گفتار داشت بر می گفتار درمانی ولی ب نظرم اونقدر مفید نبود الان که میره ...

شما میبردیش اون شخص مرد بود یا زن با دخترت تنهایی میرفت اتاق

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو منم باید تو اتاق باشم، بچه این سن نباید بدون بزرگترش پیش کسی باشه چه دکتر چه معلم خصوصی

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
به نظرم نگرانیت به جاست دوره زمونه جوریه ادم حتی به چشماش هم نمیتونه اعتماد کنه بگو خودم میخوام باشم ...

دیگه پیام دادم گفتم هزینش زیاد شوهرم نمیزاره بیارمش

دیگه پیام دادم گفتم هزینش زیاد شوهرم نمیزاره بیارمش

بجای حل مساله زدی صورت مساله رو پاک کردی

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
خب چیکار کنم نگران شدم

برو تو اتاق بشین اگه گفت نمیشه بگو اکی میرم جای دیگع

گفتم گفتش که بچه کوچیک داری نمیزاره تمرکز کنم

بگرد دنبال یه خانم پس

شما میبردیش اون شخص مرد بود یا زن با دخترت تنهایی میرفت اتاق

زن

و خودمم کنارش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.