2777
2789

اون تاپیک پر بازدیده رو میگم

همبرگر با برنج؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایی همبرگر با برنج خیلی سمه

چرا تو نی نی سایت کلا نحوه غذا خوردن و غذا درست کردن با دنیای واقعی فرق داره؟

از اقدس الویه تا اونی که گفت محل خصوصیم بو تن ماهی میده

از اونی که گفت سبزی رو اول خرد کنید بعد بشورید تا اونی که ماکارونی میخواست تو زودپز درست کنه

حالا هم همبرگر با برنج

اینجا کلا با غذا مشکل دارن انگار😑

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون شما نمیخوری دلیل نمیشه عجیب باشه

به تعدادآدمای کره زمین ذائقه و سلیقه ی غذایی وجود داره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
من روغن خام میخورم

روغن خام و پخته داره مگه🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

اینکه خوبه من تو بچگی یه اشتباهی کردم حواسم نبود مربا و پنیر رو گذاشتم تو نون اما نخوردم چون خوشم نمیومد اما مادرم و زنداییم خوردن بعدشم این کاربر رمیصا همیشه با شوهرش داستان داره 😅

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

من نفهمیدم بوی ماهی اونجا چه ربطی به غذا داشت🤣

اخه مجبور نبود تن ماهی خوشمزه رو به اونجا ربط بده

یک هفته از تن ماهی وحشت داشتم

کباب لقمه یا همبرگر ؟

همبرگر

دلم کباب لقمه خواست نصفه شبی🤣

اخه مجبور نبود تن ماهی خوشمزه رو به اونجا ربط بدهیک هفته از تن ماهی وحشت داشتم

آها 😆الان فهمیدم 

من همبرگر گیاهی رو با برنج خوردم خوشمزه میشه. ولی با نون محشره. همبرگر گوشتی نمیدونم