2777
2789
عنوان

واقعا همبرگر با برنج😐😐😐😐😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 79 پست

چرا عجیبه برات؟

طرف همبرگر با نون و مخلفات نخریده که بشینه با برنج بخوره که

اون ماکت اولیه همبرگر رو با برنج خورده

مثل کباب لقمه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

اره لعضضیا با سوخاری میخورن

اون که آره خودم یکبار خوردم

ولی روغنی که توش سرخ شده رو روش میدن فکر کنم

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عجیبه برات؟طرف همبرگر با نون و مخلفات نخریده که بشینه با برنج بخوره کهاون ماکت اولیه همبرگر رو ب ...

همبرگر‌ با برنج واقعا عجیبه

به خانوادم گفتم موندن تا حالا نشنیده بودم 

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

پیتزا با سس فراوان 😍راستی من اینایی که پیتزا رو با سس مایونز میخورن، نمیتونم درک کنم. تو چی

منم

ولی خب سس سسه این طبیعیه نسبتااااااا البته😂

همبرگر‌ با برنج واقعا عجیبهبه خانوادم گفتم موندن تا حالا نشنیده بودم

دقیقا طعمش مثل کباب تابه ای میمونه منتها این گرد هست

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

دقیقا طعمش مثل کباب تابه ای میمونه منتها این گرد هست

نهههههه هر دو با هم کاملا متفاوت هستن

اصلا یک مزه نمیدن

بزار یه چیز عجیب دیگه بگممن تابستونا تو آبدوغ خیار سیب هم خورد میکنم

من یکبار مامانم همین کار رو کرد من از سیب متنفرم واسه همین لب نزدم دیگه نریخت توش😂

این عجیب نبود خدایی

بزار یه چیز عجیب دیگه بگممن تابستونا تو آبدوغ خیار سیب هم خورد میکنم

خواهر شوهر من اب دوع خیارش؟از چلو کباب گرون تر در میاد 

گردوی خرد شده 

پودر گل محمدی 

سبزی خرد شده 

ماسن چکیده گاو میش 

پودر موسیر 

کشمش 

منمولی خب سس سسه این طبیعیه نسبتااااااا البته😂

نههههه سس سس نییییست. خیلی فرق میکنه. مثل این میمونه که به سالاد اولویه، سس کچاپ بزنی. نمیشه. پیتزا هم سس اش قرمزه قرمزززز😂🙂‍↔️