2777
2789
عنوان

به نظرم تو سیستم اموزش و پرورش

937 بازدید | 70 پست

افت شدید نسبت به قبل داشتیم

تعداد تعطیلیا زیاد شده خیلی چهارشنبه فقط تا ۱۰ و نیم صبح مدرسه میرن ، بقیشم همش به بهونه عا دیگع تعطیل

بیچاره بچه ها این همه فشار درسی روشون با ساعت تدریس کم و بدتر از همه سه ماه سال رو فقط باید با انفولانزا سر کله بزنن

به نظرم خروجی خوبی از این وضع نخواهیم داشت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ویروس خیلی بدی اومده واقعا الان درس مهمتره یا سلامتی بچه ها 

هرکس درسخون باشه تو خونه میخونه الان که بهترین استادا فیلماشون ریخته

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

ویروس خیلی بدی اومده واقعا الان درس مهمتره یا سلامتی بچه ها هرکس درسخون باشه تو خونه میخونه الان که ...

خوب منم منشن کردم کع بچها درگیر ویروس هستن

اما تعطیلیا ها بی علت غالب هست به تعطیلیا مفیذ

زمان ماهم سیستم آموزشی خوبی نداشتیم چیزای مزخرفی رو بزور میکردن تو مغزمون واقعا تو نوجوونی به من چه ربطی داشت فلان پادشاه یا پیامبر چندتا زن داشت اسم زناش بچه هاش نوه هاش چی بود یا اون مسئله های مزخرف پدر علی ۳ کیلو میوه خرید سن علی را محاسبه کنید 

ویروس خیلی بدی اومده واقعا الان درس مهمتره یا سلامتی بچه ها هرکس درسخون باشه تو خونه میخونه الان که ...

اول خوب میذارن همه بچه ها  ویروس رو بگیرند و بعد تعطیلشون میکننند  پس چه فایده 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...