2777
2789
عنوان

به نظرم تو سیستم اموزش و پرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 70 پست
ی چیز بگم زمان ما معلما همه شایسته بودن والا همه نمره ایی درس میدادن و میرفتن ن بازی ن درسی هیچی نمی ...

کلا نخ الان نه قبلا خوب نبودن ونیستن این سیستم درس خوندن فقط واسه تعداد کمی از بچه هابه درد میخوره .الانم که ولا کارساز نیست با وجود استفاده زیاد بچه هااز ای نستا و...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا نخ الان نه قبلا خوب نبودن ونیستن این سیستم درس خوندن فقط واسه تعداد کمی از بچه هابه درد میخوره . ...

قبول دارم چون ن ب معلم میرسن ن اصلا تکلیفشون مشخصه میخوان ب چی برسن حجم زیاد کتاب و توقع اولیا زیاد ، دانش اموزای بازیگوش ، الان سرایدار هم شدن معلم انوقت کساییی ک درس خوندن شدن معلم امیدی ب ادامه راه دارن کلا بدرد نخور تر از سیستم اموزشی نیس

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
هرکسی توانایی مالی شو نداره میدونی هزینه هر کلاس چقدرع؟

همه تو تلگرام هست رایگان نیازی به خرید نیست یه سرچ کنی هر استادی هر پایه ای همه میاد بعدم من همه هزینه ها رو خودم بهتر از شما میدونم

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

بازم دو روز معلما تعطیل شدن اعتراضا شروع شد والا اگر این همه خل و چل بتونید شما ۱ دقیه تحمل کنید چ ب ...

چقد زشته ک بچه ها و پاره تن دیگرانو خل و چل خطاب میکنید. بنظدم صلاحیت نظر دادن تو این زمینه رو ندارید با این طرز بیانتون

همه تو تلگرام هست رایگان نیازی به خرید نیست یه سرچ کنی هر استادی هر پایه ای همه میاد بعدم من همه هزی ...

بله هست ولی حلال حرومش با خودتون اون دبیر داره زحمت می‌کشه تدریس می‌کنه درست نیست من برم فیلماشو رایگان ببینم

بله هست ولی حلال حرومش با خودتون اون دبیر داره زحمت می‌کشه تدریس می‌کنه درست نیست من برم فیلماشو رای ...

شما میگی بعضیا شرایط مالی ندارن منم بهتون گفتم این حرف بهونست همش ریخته

بعدشم شما نگران اون دبیرا نباش برای هر جلسه تاکید میکنم هر جلسه بالای 20 میلیون میگیرن

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

شما میگی بعضیا شرایط مالی ندارن منم بهتون گفتم این حرف بهونست همش ریختهبعدشم شما نگران اون دبیرا نبا ...

من نگران اون دبیرا نیستم نگران خودمم خوشم نمیاد نون حروم بخورم این دقیقا عین دزدیه کسی که پول نداره بره غذا بدزده درسته؟ 

چقد زشته ک بچه ها و پاره تن دیگرانو خل و چل خطاب میکنید. بنظدم صلاحیت نظر دادن تو این زمینه رو نداری ...

ببخشید ولی من با شما صحبت نمیکردم ، که صلاحیت یا عدم صلاحیتم شما تعیین کنید 

بعدم من بهشون توهین نکردم ، کلا از دست اولیای همیشه معترض که دنبال نقطه ضعف از معلمن صحبت کردم

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀